Nem lesz több Command & Conquer 3 kiegészítés

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki eddig azt gondolta, hogy a Kane's Wrath sikerén felbuzdulva az Electronic Arts még több küldetéslemezt készít majd a Command & Conquer 3 alá, tévedett.
Aki eddig azt gondolta, hogy a Kane's Wrath sikerén felbuzdulva az Electronic Arts még több küldetéslemezt készít majd a Command & Conquer 3 alá, tévedett.



Mike Verdu producer ugyanis a minap egy interjú során megerősítette, hogy a Kane's Wrath volt az első és egyben az utolsó kiegészítő a népszerű stratégiához. Szomorúan halljuk ezt, mindenesetre Command & Conquer-ből így sem lesz hiány idén, hiszen készül a várva-várt Red Alert 3 és az FPS-ek szerelmeseinek készülő Tiberium is. Persze más kérdés, hogy kit vigasztalnak ezek a címek, ha kedvencét épp szüneteltetik.
6.
6.
Necro
Ki jott a CnC3 jót jáccottam vele, ki jon a RA3 jót jáccok azzal is! Mert szeretem a RTS-t ennyi.(függetlenül attól hogy inkább "redalertes" vagyok, de csak mert az elsö igazán nagy RTS élmenyeim a redalert1-hez füződnek, hu, szép idők voltak!)
5.
5.
LonGleY
abydos: a 8-as véleményben Kocsis92 jól leírta, amit mondani akartam. Annyival egészíteném ki, hogy attól még, mert újabb egy játék, nem jobb. Sőt! És én kifejezetten olyan vagyok, aki a CnC-ket szerette, de a Red Alert bugyuta kinézete és játékmenete sosem fogott meg, a Red Alert 3 egyenesen visszataszító az eddigi képek láttán. Úgyhogy még egyszer mondom, gondold át azért, mielőtt ilyen hülyeségeket irogatsz! :]
4.
4.
Kocsis92
abydos sztem te ilyen hülye lehetsz, nem?:D már bocsi:) de ez erőteljes hülyeség hogy a c&c az felvezetése a red alertnek.Arra még nem gondoltál hogy mondjuk azért nem egmyás után csinálják mind a c&c-t mind a red alertet,mert mondjuk hagyják, had jusson eszükbe pár ötlet?:D ennyi erővel a red alert a c&c levezetése:) én mindig is jobban szerettem a c&c-t bár a red alert se rossz.Most ahogy ránéztem az újra, nem a graf miatt, de marha nemjónak tűnik, azért egy próbát meg fog érni. A hírhez meg mellékesen annyit, hogy én azért szívesen látnék egy Scrin alapú kiegészítőt:)
3.
3.
fojesz
Ez abszolút nézőpont kérdése. Ennyi erővel azt is mondhatjuk erre a felsorolásra, a srácok mindig meglovagolják a C&C sikerét egyféle "kiegészítővel".



Én nem kívánok állást foglalni, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy attól függ ez, hogy melyik sorozatot szereted jobban, és melyik iránt vagy elfogult.
2.
2.
LonGleY
A Red Alert-eket sosem szerettem, most a legújabb is hihetetlen igénytelennek tűnik. Ez a Tiberiumos-felvezetős baromságot gondold át mégegyszer, abydos! :]
1.
1.
wildláma
én a C&C-t a red alert 2 vel kezdtem, és folytattam volna a yuri's revenge-vel ha nem fagyott volna le mindig. utánna meg a fent említett darabbal játszottam és a generalst próbáltam volna ki, csak a cd-kulcs ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...