Race Driver: Grid - információk a multiról

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 14.
  • Hír
Link másolása
A Race Driver: Grid természetesen online is játszható lesz, azonban eddig még nem volt világos, hogy hányan, hol és hogyan versenyezhetünk majd.
A Race Driver: Grid természetesen online is játszható lesz, azonban eddig még nem volt világos, hogy hányan, hol és hogyan versenyezhetünk majd.



Annyi már bizonyos, hogy a játékot maximum tizenketten játszhatják majd online - mivel az autók ugyanúgy törnek majd, mint az egyjátékos módban, így ez bőven elég is lesz. Hozzávetőlegesen tizenöt ország nyolcvan pályáján versenyezhetünk harminckettő nagyszabású esemény, verseny közepette. A finom részletek mellé egy kétperces, gameplay jeleneteket felvonultató videót is kaptunk az X360-as változatról.
4.
4.
biolencse
Komolyan mondom nem értem, hogy a ProStreet-et miért nem lehetett legalább ilyen szinten megcsinálni! Még a GTA IV-ben is élvezetesebb az autóversenyzés, mint az NFS legújabb részében. Még csak egy nyomorult visszajátszás sincs benne. Nagyon bosszant, hogy megvettem, mikor látom, hogy közben meg ilyen játékok kerülnek piacra.

Ez jó. Ez tetszik.
3.
3.
dareal
nemtom, hogy mi a baj az irányítással, sokan írtátok, hogy irányíthatatlan a billentyűzetről. nekem semmi bajom nincs vele, próbáljatok rfactort nyomni bill-ről, no az a nehéz, nem ez :)
2.
2.
Dr Kratos
Kalap szamóca ! Mind a grafika,mind az irányítás !
1.
1.
kasy
Teccik milyen könnyed szórakoztatás nyújt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...