Nem készül több epizód a Ninja Gaiden-ből

  • Írta: Daks
  • 2008. május 15.
  • Hír
Link másolása
Véget ér a Ninja Gaiden, Ryu Hayabusa történetének június elején megjelenő új része az öt felvonást megélt sorozat befejező akkordja lesz.
Véget ér a Ninja Gaiden, Ryu Hayabusa történetének június elején megjelenő új része az öt felvonást megélt sorozat befejező akkordja lesz.


A rossz hírt Tomonobu Itagaki, a Team Ninja egyik fejese közölte pár napja egy Microsoft rendezvényen. A Ninja Gaiden, és a Black, a Sigma, valamint a Dragon Sword részeket követő, Xbox 360 exkluzív Ninja Gaiden 2 idén június 6-án érkezik, több rész viszont nem készül a sorozatból.

Érdekel milyen lesz a Ninja Gaiden 2?
Olvasd el Chocho előzetesét itt, a GK-n!
8.
8.
skiz0
Régi Tenchuk azért jók voltak. :) Nekem a Tenchu Z kimaradt márcsak a híres gyatrasága miatt is. Viszont várom nagyon a Ninja Gaiden 2-t, nagyon bejön :) Grafika nem kicsit plasztik hatású, de ez a rengetek vér és eszetlen hent nekem nagyon bejön, imádom :P Hack 'n slash FTW!
7.
7.
tjames
hát igen. valami jobb. mert én is várakozásokkal teli töltöttem le anno a tenchu demot, de 15 perc alatt ráuntam. pedig az alapötlet jó szerintem!
6.
6.
Daks
kene mar egy igazi lopakodos, csendes gyilkolos, verbeli ninja jatek, valami olyasmi mint a tenchu Z volt, csak sokkal jobb persze :)
5.
5.
tjames
sejtettem hogy valami ilyesmi.... :)
4.
4.
Dr Kratos
A Vérrontás ,repkedő fejek,végtagok, FINCSIKE !
3.
3.
tjames
sosem szerettem az ilyen hack 'n' slash játékokat. Ez mivel emelkedne társai fölé? Nekem egy DMC sem jön be. Komolyan kérdem, mi a jó ezekben?
2.
2.
Dr Kratos
2,ez hogy jön ide ? Király game lessz a listámon van !
1.
1.
klemid
vki nemtudja hogy a PlayStation Network-be hogy lehet törölni a regisztráciodat? meg hoy utána lehet e ujjat csinálni? nagyon kell

elöre is köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...