Race Driver: Grid demo túl az egymillión

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 21.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters legújabb játéka, amely a Race Driver: Grid alcímet viseli figyelemreméltó sikrekre számíthat: a demo verzió sokak tetszését elnyerte.
A Codemasters legújabb játéka, amely a Race Driver: Grid alcímet viseli figyelemreméltó sikerekre számíthat: a demo verzió sokak tetszését elnyerte.


Nem csalás, nem ámítás: több, mint egy millió felhasználó töltötte le a legújabb Race Driver epizódot. A szám a PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra történő letöltést mutatja összesítve. Bizalomra adhat okot a kiadó számára, hogy a tömegek ennyire érdeklődnek a termékük iránt. Hamarosan, pontosabban május 30-tól meglátjuk, hogy mekkora sikereket könyvelhetnek majd el a teljes verzó megjelenésekor.

Ha érdekel a játék, olvasd el demótesztünket!
Race Driver: Grid demóteszt
12.
12.
gerelysa20
12: Köszi a segítséget remélem elindul.

Egyébként azt mondták amikor vettük a gépet hogy ritka gép van ami ilyen jó és mégis akadozik csak a játék nem amikor versenyzek:S
11.
11.
amd33
Hát nem tudom te min játszol vele én x-en és kúrva jó az irányitás...
10.
10.
ATi0021
10: Gondolom 8.4 vagy 8.3-as Ati Catalyst van fent. Ha igen akkor próbáld meg feltenni a 8,1 vagy 8,2-es Catalystot. Nekem 8.1-el tökéletesen megy, de fórumon olvastam hogy 8.2vel is jó. Ja igen 1950-es ATival akinek textura hibái vannak szintén drivert kell cserélnie.
9.
9.
gerelysa20
Nekem valami ATI2dvag vagy valami ilyesmi hibát ír, az mi?

Léci segítsetek:(
7.
7.
amd33
szerintem nagyon üt a game
7.
7.
amd33
Az egész nagyon komoly lesz és kötelező darab...
6.
6.
Ne4ndR
4: miért mit kéne még látnunk egy autós játéktól?
5.
5.
suti_88
hát, pc-n amugy is pangás van autós játékok terén..mert mi kell a népnek? a szimulátorok jók..de sok időt vesznek el...meg sokáig tart végigvinni, szöszmötölni kell velük...az embereknek meg gyors kocsik, gyönyörű grafika, tuning, egyszerűség, változatos helyszinek, izgalmak kellenek. és ezen a téren a grid a pro street-re alaposan ráver. szégyen, hogy az egykori király miylen mélyre sülyedt...
4.
4.
girgosz
3. WOW! Végre valaki aki nem ajnározza a gémet. Habár nem rossz azért eltöltöttem vele egy két kellemes órát(főleg az online móka a baró) de semmi olyan amit eddig ne láttunk volna.
3.
3.
Dr Kratos
Sokan már most félistennek tekintik a gammát,de én pl a demó-tól nem voltam kinyúlva! Nem rossz,nem rossz de sztem nem lessz 1 hatalmas cím !
2.
2.
Kocsis92
és van aki nem tölti le a demot de megveszi:D így marad a mérleg egyenlő:P
1.
1.
suti_88
hát ez cseppet sem mérvadó....mert aki csak kiváncsiságból tölti le, és nem nyeri el a tetszését, igy valószinűleg a teljes játékot sem veszi meg, az is beleszámit ebbe a statisztikába.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...