TimeSplitters 4 - megérkeztek az első scannek

  • Írta: Daks
  • 2008. május 27.
  • Képek
Link másolása
Egy kétoldalas újságscan formájában megérkezett az első látnivalók a brit Free Radical régi nagy sorozatának, a TimeSplittersnek a folytatásából.
Egy kétoldalas újságscan formájában megérkezett az első látnivalók a brit Free Radical régi nagy sorozatának, a TimeSplittersnek a folytatásából.

A képeken a Jo-Beth Casey nevű karaktert szemlélhetjük meg akció közben - ha emlékeztek még, ő volt a TimeSplitters: Future Perfectben a neccharisnyás, SLUT feliratú pólót viselő szereplő. Az újság egyéb infót sajna nem szállított, de ez is több, mint a semmi! Tárt karokkal várjuk az első híreket, képeket, na meg videókat!
10.
10.
Gill3
Mikor jelenik meg a TimeSplitters 4 és min?

9.
9.
Mercenaires
TS - Future Perfect FOREVER...
8.
8.
watto
Nekem PS2-n volt meg a time splitters 2, sztem király
7.
7.
Shagy
pedig sztem a 3 ik volt a legjobb kiv leszek erre is ..

6.
6.
kasy
Itt pihen nállam az első két rész. Az első rész immár hat éves. A második rész meg aztán... iszonyat játék. Az a lényeg, hogy időt ugrálva üldözöd a rossz fiút aki folyamatosan küldi rád a többi rossz fiút (FPS). A story co-opban nagyon jó, és multizni is (imádtam a Mexico pályát :D ) tökéletes. A harmadikkal sajnos nem volt szerencsém.
5.
5.
westZsolt
TimeSplitters 4 ? előző részekrőlsem hallotam :S
4.
4.
tjames
jaaa... értem. A legjobb a harisnyás kiccsaj mi? :) hm....
3.
3.
tjames
Mi tűnik jónak? Taxasi láncfűrészes apáca? Nekem olyan mintha 5lethiányuk lett volna, de nagyon ki akartak volna találni valamit.
1.
1.
Dr Kratos
Életemben nem hallótam még róla !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...