Készül a Stranglehold második része?

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Bár Max Payne koronája érintetlen maradt, a hasonló stílusú lövöldözést feldolgozó Stranglehold az elmúlt év egyik legizgalmasabb akciójátéka volt.
Bár Max Payne koronája érintetlen maradt, a hasonló stílusú lövöldözést feldolgozó Stranglehold az elmúlt év egyik legizgalmasabb akciójátéka volt.



A játékosok imádták a Stranglehold-ot és a kritikusoknak sem volt különösebb problémája vele, így akár meg is érhetné elkészíteni a folytatást a Midway részéről. A második rész megcsinálása azonban jelen esetben kissé nehezebb "szülésnek" számít, hiszen a Stranglehold a legendás Hard Boiled című film szellemi folytatása volt, így még egy - a szélesvásznú darabhoz teljes mértékben méltó - részt készíteni nehéz feladat lenne. A játék producere viszont az egyik amerikai egyetemen tartott előadása keretében elkotyogta, hogy abszolút van esély egy esetleges Stranglehold 2-re - a mi kérdésünk már csak az, hogy mikor?
8.
8.
kasy
Ez a második rész tudomásum szerint csak egy ötletből kipattant pletyka volt. Nem hiszem, hogy folytatná. Inkább egy remake-t tudnék elképzelni, bár az meg nem túlzottan Woo stílusa. Mindenesetre én azt sem bánnám.
7.
7.
JcGross
6# teljesen egytértek veled!

Egyébként nem úgy volt, hogy a Hard boiled-nak is csinálják a következő rélszét (filmet)? Ha igen akkor megcsinálhatnák azt játékban, de nem olyan szar filmadaprációra, hanem olyan színvonalúra mint ezt.
6.
6.
kasy
Én imádom, most viszem másodjára. John Woo nagy kedvenc egyébként, a játék meg engem nagyon lazít.
5.
5.
klemid
Én is kb igy vagyok vele!! Meg a végét már untam mint állat XD
4.
4.
wolf15
Az 1 sztem egész jó volt.De annyira nem kötött le,h 1nél többször végigjátsszam...
3.
3.
klemid
Nekem megvan PS3-on és háááááát elvoltam vele de nem egy nagy durranás sztem!!! Nemsokára leis csrélem XD

2.
2.
lac15
én csak demót de nekem bejött
1.
1.
d15a5t3r
Az 1-et se próbáltam, a meglehetősen brutális gépigénye miatt...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...