Battlefield: Bad Company - videók a harctérről

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 3.
  • Videó
Link másolása
Négy új videó érkezett az EA Dice által fejlesztett FPS, a legújabb Battlefield epizód, a Bad Company kapcsán, amely a modern hadszíntérre helyezi a játékosokat.
Négy új videó érkezett az EA Dice által fejlesztett FPS, a legújabb Battlefield epizód, a Bad Company kapcsán, amely a modern hadszíntérre helyezi a játékosokat.


A legújabb Battlefield epizód komoly történettel és komoly játékmenettel várja a műfaj kedvelőit. A most megjelent mozgóképeken a Playstation 3 verziót láthatjuk futás közben, amint a  különböző szituációkba keveredő hősünk próbálja túlélni a háború fájdalmas csatáit. A megjelenés június 27-én várható Playstation 3 és Xbox 360 platformokra. 







14.
14.
Metal fiú
kár hogy Pc re SOHA NEM LESZ :((((((
13.
13.
mabeno
jó játéknak néz ki.



a második videó elején ott kő-papír-ollóznak :D
12.
12.
westZsolt
11.
11.
KD
Világ legkirályabb stuffja!!!!!!
10.
10.
tjames
Én is előjegyeztem már!
9.
9.
watto
ok köszi az infót tjames
8.
8.
klemid
Nekem tetszik! Biztos megveszem!!!
7.
7.
tjames
:) CB és watto: Ha láttatok volna már korábban is ilyen bemutató videókat, akkor tudhatnátok hogy ezeknek a videóknak a BEMUTATÁS a lényege. Minden FPS játékot így mutatnak be hogy "halhatatlan" vagy extra easy fokozatra állítanak. Milyen bemutató lenne ha durr, fekvés. Akkor semmit nem láthatnál a játékból. Játszatok ti a CoD4-el? (multi) Az azt bemutató korábbi videók is ilyenek voltak, de a valóságban van benne arcade mód ahol egy tár kell egy emberbe, van benne a "normál" megszokott fokozat (2-3 lövéses) és van egy ultrarealisztikus (1 lövéses) mód is. Úgy játszol ahogy kedved van.

És CB: a káromkodást mellőzd plz!
5.
5.
watto
egyetértek VB, télleg elég sz@r hogy semmitől nem hal meg az emberünk...
4.
4.
CB
bmeg nem a játék a gagyi!!! Olvass ne csak betűket nézegesd -.-'

A sebzés az egy kalap szar!! Ezt még sehol nem birták megoldani fainra, és ez most sem sierült.

Ugyhogy mielőtt hisztiztek olvassátok át töbször a szöveget .....
3.
3.
Dr Kratos
1,Ha ez gagyi akkor neked mi a jó ? EZ QVA JÓ LESSZ !
2.
2.
tjames
Gagyi??? Szerintem eddig ez a leglátványosabb, leg"élethűbb" fílinget adó harci játék! A multi játékmenete, pörgőssége, sztem odaveri a CoD4-et, amit azóta játszok mióta megjelent. De a BC-t már előrendeltem, mert multiban váltani fogja, az biztos.
1.
1.
CB
Hát sztem az még mindig marha sz*r hogy folyamatosan kapod a találatokat és nem adod be a kulcsot...tudom tudom easy... medium...hard....de akkor is igy gagyi az egész harcrendszer:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...