Emberére akadt a Grand Theft Auto IV

Megjelenése után rögtön véget vetett a Grand Theft Auto IV hosszú hetekig tartó uralmának a LEGO Indiana Jones - a múlt heti brit toplista következik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#122
HAHÓ!!!!
#121
Hello megjöttem:D. Mi újság itt?? Ha a Zit-ről beszélünk amúgy csak annyi h kiírja a zene előadóját stb.?? Azt hittem bármikor meghallgathatom azt a számot.
#120
Tudod van a ZIT valami zeneletöltő a játékhoz adott papaíron rajta van atelószám és ez mit jelent?? felhívtam és sms-ben küldtek valami dumát? lécci nézd meg:D
#119
Bocs csak holnap megyek nyaralni és nem voltam gépközelben és pakoltam. Most nem vok gépközelben,majd találkozunk. Hello!
#118
Bocs csak holnap megyek nyarlani és nem voltam gépközelben és pakoltam. Most nincs majd találkozunk. Hello!
#117
eddig még igen magányos ,de majd később nem
#115
magyarosítani.
#115
Hoppá hoppá gta4-ben is van csajod csak megne tudja a barátnőd:D
#114
Még csak most kezdtem el 2. kocsi haladás:D
Hallod ez lehet hogy butaság de ezt majd ami nekünk megvan ezt majd valamikor letudjuk magyarosítani. Értem én angolul is csak magyarul az igazi. Ha lehet majd valamikor meglesz segítetek:D?
#113
Internetes oldalon van csajod (LoveMeet.) Nekem Carmen(Sobohe vagy ki a franc) Leszállítottam Brucie-nek a dolgokat most Stevie sms-kocsikat csinálom. Meg a rendőrségi computer bűnözőit. Te így kb. hol jársz így összefoglalva??
#112
Gta -val kapcsolatos téma akkor gondolkozom........
Pl. Hány %-nál jársz én 70 körül most vittem végig(tegnap).
#111
Ja. Jól eltudunk itt dumálni és telnek szépen az üzik. Valami téma??....
#109
prosti:D
#109
meddig vagy most fenn vagyis meddig maradasz?
#108
Tudod az a nyalókás csaj a betöltésnél. Tudod mi a dolga?:D
#107
Én most nem galambírtást csinálom hanem a 100%-hoz. Brucie a fitnesguru:D Hallod te azt a ..... Lola szerepel benne?? Te láttad?
#106
Tudod a végén amikor kiírja kb 10 percig a játék szerkesztőit meg ilyenek akkor mutatja a sazbadság szobrot és jobb kezében van az a pohár:) és rajta 2 galamb...:)
#105
Kösszi xzbit király az oldal:D Tegnap vittem végig a főküldetéseket kód nélkül inkább nehezebb volt az utolsó küldetés mint az utolsó előtti én azt elsőre megcsináltam de az utolsód nem.

Ki a kedvenc haverotok??
Az a Lola mikor szerepel benne???? ...:D
#104
Amúgy Packie és Kate ugye tesók?
#103
Nem kell beleőrűlni a játékba.....