FlatOut: Ultimate Carnage - a végleges dátum

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Xbox 360-ra már lassan egy éve megjelent a FlatOut újgenerációs változata, ám a számítógépes port boltokba kerülése július közepéig várat magára.
Xbox 360-ra már lassan egy éve megjelent a FlatOut újgenerációs változata, ám a számítógépes port boltokba kerülése július közepéig várat magára.



A végleges dátum tehát július 12-e, mely akár a konzolos Ultimate Carnage egyéves születésnapjának is tekinthető. A kiadó Empire Interactive mindemellett bejelentette, hogy a PC-s verzió kompatibilis lesz az Xbox 360-as kontrollerrel, illetve a Live szolgáltatást is támogatni fogja. Mindez remekül hangzik, remélhetőleg az új FlatOut is a rendkívül baráti, kétezerforintos árkategóriában startol majd, mint elődje.
12.
12.
demon68
nekem kormánnyal jobban tetszett
11.
11.
coderman
Ez a játék kontrollerrel a legjobb, mert nem egy szimulátor. Árkád zúzda a legjobbik fajtából, csak az a kár, hogy már szarrá untam a pályákat, azért tehettek volna bele valami újat is.
10.
10.
demon68
xbox 360 kontroller támogatás nagyon fontos egy olyan játékban amit úgyis kormánnyal használsz...
9.
9.
biolencse
PS3-ra nem akar kijönni ez a játék???
8.
8.
MetalLord
Ezt vártam egyik legjobban :) Az FO2-ővel máig jáccom, annyira nagyon jó zúzni!!

csak remélem elindul....
7.
7.
bence9
6.
6.
Bins
Hát a játék engem se nagyon érdekel de azért amit LonGley írt az kicsit hüleség...
5.
5.
Szatech
Már nagyon várom! Eddig az összes FO részt kipörgettem!:D
4.
4.
Csokis
Pedig bizony EVM-ben jelenik meg 2000HUF-os áron! :) Bizonyíték, http://href.hu/x/64a6
3.
3.
huszti
2.
2.
LonGleY
Jah, sajnos ezzel jól eltúrják... ennél undorítóbb szolgáltatást (live) én még nem láttam.
1.
1.
handrx


Végre ki jön pc-re is!.

De ez a Live dolog nem hangzik valami jól! Magyarországon hivatalosan nincs is Live! Akkor hogy a fenébe fogunk játszani a multijával? Na meg ha az X360 kontrolert meg úgy támogatja mint a Kane and Lynch.. na akkor szívás! Mert a singleplayer része még játszható a K&L játéknak, de mikor multizni szeretnél... na azt csak is kizárólag a Liveon teheted meg, ráadásul vegyél hozzá 1 X360 kontrolert még pluszba! Mert mással nem lehet írányítani a multis részét! :@

Szal reménykedem hogy nem úgy lesz " játszható " a multija mint a K&L játéknak mer akkor pfff. Ja és a Live meg a kontroler miatt persze meg kapja a game for windows logót is ( szerintem ) az meg nekem azt sugalja hogy tuti nem " ezt vedd meg " kategória lesz, vagy is nem 1990ft lesz az ára!



handrx.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...