Három új Battlefield játék van készülőben

A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.

Kommentek

#12
a BiA-t ne hagyd ki! :)
#10
Battlefield OD MEDAL OF HONOR AZOK JÓ HÁBUROS GAME
#10
de COD a leggjobb
#9
Juhúúúú! Feléled a kedvenc frencsájzom!!! Remélem minden stílusban hozza a szokásos (kivétel erősíti a szabályt, lásd 2142 :)) minőséget. Egyébként a BC egyjátékos módban üt szerintem, multiban meg gondolom vmi CoD félét akartak, mondjuk azt hagyjuk meg inkább IW mesteréknek. :) A Koreai cucctól viszont félek, sztem az ilyen MMO féle (nem feltétlen WoW és hasonlók) tákolmány lesz, hisz ha jól emlékszem a Koreaiak nagy MMO fanok. :) A BF3 pedig egy tuti vétel! :D Azt viszont biztos PC-re veszem meg. Tény, hogy imádok konzolon játszani, de a BF az az egyetlen játék ami kizárólag PC-re illik részemről. :)
#8
Helyesbítenék...a Bad Company már megjelentXD...Am a Heroest nagyon várom én is...és most már kíváncsi vagyok a másik 3rai s...
#7
Mikor indítják el a Heroes?
#6
jőhetnek :)
#5
tom h nem ide tartozik de mégis megkérdem:
a godfatherban a legelején mikor vernek téged 3-an és megjön a csávo és megkell tanulni bunyozni utána nem tok kimenni az utcára hiába nyomom a spacet semmi nincs! plz help! kö9szi!
#4
Én a Battlefield 3-at várom. Nem lett rossz a Bad Company, de azért ettől többet vártam. Lehet csak a demó volt rosszabb a kelleténél és jó lesz a teljes...:)
#3
én is várom az nagyon király lesz
#2
A Battlefield Heroes-t nagyon várom már.Jó lesz:)
#1
húúú de jó lesznek : PCre végre