Playstation 3-ra is lesz Sacred 2: Fallen Angel

  • Írta: Daks
  • 2008. június 26.
  • Hír
Link másolása
Az Ascaron nyilvánosságra hozta, hogy a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztése Playstation 3-ra már folyamatban van. A játék november 6-án kerül a boltokba.
Az Ascaron nyilvánosságra hozta, hogy a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztése Playstation 3-ra már folyamatban van.  A játék november 6-án kerül a boltokba.

A PS3-as verzió támogatja majd a drop in / drop out multiplayer módot interneten keresztül négy emberig, és két játékos teljes képernyős játékát egy konzolon. A felhasználók menthetik is a karakterüket, és bármelyik játékmódban használhatják őket – akár online, akár offline. A többjátékos módok co-op hadjáratokat és PVP-t is tartalmaznak majd. A Sacred 2: Fallen Angel támogatni fogja a Playstation Network meghívást a folyamatban lévő játékokra, valamint a különböző rangsorokat is. A Store-on megtalálható lesz még több új trailer és játékalap, a jövőben további letölthető tartalommal.

Ugrás a galériához

A Sacred 2-ben hat egyedien azonosítható karakter közül bármelyik bőrébe bújva a játékosok két összetett hadjáraton keresztül kalandozhatnak a Fény és Árnyék útját követve. A galériában található friss képek a PS3-as verzióból származnak.

Érdekel milyen lesz a Sacred 2: Fallen Angel?
Olvasd el exkluzív bemutatónkat itt, a GK-n!
3.
3.
Rother
Az elödjéhez képest más lesz, de azért szerintem nem lesz rosz
2.
2.
bobby
jaja... de nem fogom megvenni... elég ratyinak néz ki...
1.
1.
Ghost
Ennek örülök, lesz mivel eltölteni az időt a Diablo 3-ig (ami valószínűleg nem készül el konzolra :( )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...