HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

  • Írta: Daks
  • 2008. július 30.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.
Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

A június 30-án zárult idei első pénzügyi negyedévben az EA 804 millió dollár bevétel mellett 95 millió dollár, azaz részvényenként 30 cent veszteséget könyvelt el, egy évvel korábban 395 milliós bevétel mellett 132 milliós negatívumot mutatott a mérleg. A több mint 100 százalékos forgalomnövekedés elsősorban abból adódik, hogy az EA időközben megváltoztatta az online játékok előfizetési díjainak elkönyvelését, ezt a hatást kiszűrve a bevétel 609 millió dollár volt. A Wall Street ilyen alapon 640 milliós bevételt várt. Eric Brown pénzügyi vezető szerint az EA eredményei hellyel-közzel megfeleltek a cég saját várakozásainak.

Érdekel mi újság az EA háza-táján?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
8.
8.
laca009
ja a skate is jó csak kát hogy pc-re nincs :((((
7.
7.
huszti
sztem az EA Skate-je is jó ;)
6.
6.
cemi
Nekem 1-2 EA-s játék tetszett, leszámitva az évröl évre megjelenö sport játékokat, ami minden évben szinte ugtyan az.

Sztem a legjobb gameket a Ubisoft csinálja->PoP,Rainbow six, Splinter Cell.Heroes, ÉS AC(bár ennél kicsivel jobbra számitottam)
5.
5.
fabot
Activison meg az Ubisoft sztem jobban meg érdemlik a pénzt

Microsoft meg az EA a két pénz mániás monopólium
4.
4.
SWBF2
inkább sims 3 dob majd nagyot.... áh, megint 12féle bútormárkás kiegészítő, undorító pénzéhség...bezzeg az Activision meg az Ubisoft...
3.
3.
laca009
na ja meg majd a sims 3 :)))) meg az nfs undercover csak ne legyen olyan szar mint a prostreet mert azért a prostreet a régebiekhez képesz szégyen volt
2.
2.
Petike x
Majd jön a Spore, és akkor megint fürödni fognak a bankókban
1.
1.
nem sajnálom tőlük, de akkor ők se sajnálják tőlünk a normális játékokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...