Red Alert 3 - gyűjtői változat tartalma

Link másolása
Nemrég bejelentették, hogy a Command & Conquer: Red Alert harmadik részének lesz Prémium változata is, ami különböző meglepetéseket fog tartalmazni.
Nemrég bejelentették, hogy a Command & Conquer: Red Alert harmadik részének lesz Prémium változata is, ami különböző meglepetéseket fog tartalmazni. 

Ugrás a galériához

Így aki nem retten vissza egy kicsit drágább változattól, az kap egy pár extrát a játékhoz. A Prémium változat a következőket tartalmazza: egy alumínium doboz, amiben maga a játék és a hozzá járó dolgok vannak, öt exkluzív multiplayer pálya, egy bonusz DVD, amin helyet kapott a "Vasfüggöny felhúzása", amiről nyilatkoznak a készitők, a koncepciós rajzokat tartalmazó "A tollaktól a pixelekig" kisfilm, a "Red Alert 3 lányai" kisfilm, a kivágott jelenetek és továbbá tippek a játékhoz. A csomagban van még a zenéket tartalmazó CD, amin különböző feldolgozásban szerepel a Hell March 1-2-3, egy tárgy a Warhammer Online:Age Of Reckoning-hez ami a sima Red Alert 3 verziójában is megtalálható lesz, végül pedig egy béta kulcs a következő Command & Conquer játékhoz ami valószinüleg a Tiberium lesz, amit nemrég toltak el, így egy kis időt még várni kell rá.
7.
7.
Metal fiú
6.
6.
fabot
a betát csak béta kulccsal lehet játszani , vagy van más meg oldás is?
5.
5.
Dcrysis02
Igen.Odairtam de úgylátszik kivették hogy nem tudni hogy elér-e ide mert ezt a GAME nevezetű szállitja és nem tudom hogy M.O.-ra ők hozzák-e a cuccot.
4.
4.
Optimus Prime
Szép kiadás, kérdés eljut hozzánk. (Bár ez nem olyan, mint a WorldShift, ennek az EA a marketingese).

Egyébként épp ma próbáltam ki a játék bétáját. Eszméletlen grafikája van! Gyönyörű tengerpart, zöld fű, szélben ringatózó fák, hullámzó tenger, csillogó napfény. Maxon szinte a grafika, mégis simán fut a gépemen.
3.
3.
shooter1234
Fasza. Az alu dobozt leadhatom a MÉH-be. Legálább egy kicsit megtérül a befektetés. :D
2.
2.
Giga0509
Ja ez olyan mint a BF:BC ott is a játékosok győztek végül lehet itt is ők fognak...
1.
1.
Well
5 exluzív multi pálya? vagyis azokon csak olyanok játszahtnak akik ezt veszik meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...