Az első képek a Prince of Persia forgatásáról

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Javában zajlanak a Prince of Persia filmadaptációjának munkálatai, mára pedig végre az első képek is megtekinthetők a forgatásról és Jake Gyllenhaalról.
Javában zajlanak a Prince of Persia filmadaptációjának munkálatai, mára pedig végre az első képek is megtekinthetők a forgatásról és Jake Gyllenhaalról.

Bár sokkal okosabbak nem leszünk a filmet illetően, azért eldönthetjük, hogy passzol-e a Brokeback Mountain sztárjához a Herceg szerepe vagy sem. A történet sokban alapoz a Sands of Time sztorijára, ettől függetlenül külön játékadaptációt kap majd:  az előzetes hírek szerint a film során Dastan perzsa herceg a gyönyörű Tamina (Gemma Arteton társaságában próbálja megakadályozni a gonosz Nazimot (Ben Kingsley) az Idő Homokjának birtoklásában. A 2010-ben érkező filmet Mike Newell rendezi Marokkóban.

33.
33.
ER-X
Dastan herceg....lol xD Ha nevet akartak volna, akkor mára a Kakolukia :D
32.
32.
lillith
Hú mekkora majom!Felhívnám figyelmeteket a második és harmadik képre.Most erekciója van vagy alapból ekkora? Taminának vagy ki a francnak tuti halálfélelme lesz.
31.
31.
3D
Mi az, hogy Dastan herceg, meg Tamina, meg Nazim....?(legyen titokzatosan csak Herceg, a többiek meg Farah, meg Vezír...sztem...



Pontosan Dcrysis02. Miért nem lehet hűnek maradni az eredetihez?

Azért remélem, olyan szinten nem nyomják tönkre.
30.
30.
Dcrysis02
32:Na ezt is jól megaszondtam XD Lényeg az hogy akik játszottak mind3 résszel és értették a sztorit tudják miről beszélek
29.
29.
Dcrysis02
A sötét hercegnek ok is kell mert az évek alatt átélt szörnyűségekből született amit átélt a herceg.Tök jó trilógia lehetne filmen is de nekik el kell ferditeni.Esztupidó
28.
28.
--=mgta=--
Hogyhogy nem Uwe Boll a Rendező? :D
27.
27.
laca009
na lol rittig a legutcsó megjelent részböl csinálják hogy bene legyen a sötét herceg is xD T2T-böl mind1 akkor is jó lesz
26.
26.
felegyi
The Sands of Time-hoz túl izmos, a WW-ban szereplő princre-re már hasonlít de még ahhoz is túl izmos, de a The Two Thrones-ban szereplő hercegre már tényleg jobban hasonlít!
25.
25.
elite_hun
a Gemma Arteton után nem raktál zárójelet :)
23.
23.
shadowtrooper
a Warrior Within-es princre hasonlít csak ott végig van rajta felső ruházat, a SoT-hoz túl borostás, a hasizmával tényleg lehetne még kezdeni valamit, a nőről is csinálhatna valaki képet!
23.
23.
Megabalta
Perzsia hercege egy nagydarab kigyúrt amcsi birkózónak kinéző fazon. A skorpiókirályban legalább barna volt a zizomfej bőre. A ruhája valahol hasonlít, amugy ajjjajjj. (ja és nice séró, tisztára mintha a hajaslaci tupírozta volna)
22.
22.
Dcrysis02
Mondták hogy keverni fogják a sztorit ugyhogy ha még Jake jól is szerepel lehet a történet ratyi lesz ahogy ez szokott lenni mikor megváltoztatják a történetet.
21.
21.
Pain
Warrior Withinhez tökéletes lesz. De most nem a Sands of Timeot csinálják? Na mindegy attól még várom.
20.
20.
Metal fiú
20 szerintem úgy nem lenne jó
19.
19.
caleb007
A Warrior Withinben kb ugyan így nézett ki. A nacija mindenképpen. De lehetne soványabb és szálkásabb.
18.
18.
huszti
jójó, de hol a felsője?:D
17.
17.
Glek
Hehe... hirtelen azt hittem, hogy a második képen a fószer kezét fogja. :D
16.
16.
Metal fiú
15.
15.
CB
Már csak az a baj hogy túl izmosXDXD
14.
14.
wildláma
Ez Kevin Sorbo, vagy Dr. Csernus :D
13.
13.
fojesz
12.
12.
SWBF2
Nem Mike Newell hanem Jerry Bruckheimer :D
11.
11.
drip
Nekem eddig sem volt bajom Gyllenhaal-alÖrülök,hogy ő játsza a szerepet szerintem beillik a képbe csak még egy kicsit borostásodna :D
10.
10.
felegyi
Sztem ezt a "testformát" a T2T-ból vették, amikor telepíted a játékot az egyik képen is ugyanígy néz ki a herceg (mint két tojás)! The Sands of Time-ban meg sokkal feiatalabb mint a képen szereplő színész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...