Sziget: Rock Band, NFS és Spore az EA sátorban

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Megnyílt a Sziget leghűvösebb, legjátékosabb sátra - az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit.
Megnyílt a Sziget leghűvösebb, legjátékosabb sátra - az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit.

Talán nem meglepő, hogy a Sziget-lakók kedvenc játéka a Rock Band, egy zenei fesztiválon mi más is érdekelné a fiatalokat, mint az üvöltő rock, főleg, ha mindezt ők adhatják elő egy virtuális dob, gitár és a saját hangjuk segítségével.

Az Iron Maiden rajongók a koncert előtti délutánon már melegíthettek az esti tombolásra, az Electronic Arts játéksátrában ugyanis üvöltöttek a Rock Band játék zenéi. Mindenki ki akarta próbálni, milyen is egy pillanatra rock-sztárrá változni.

Sztárvendégek társaságában a FIFA, a Need for Speed, MySims, Sims és Spore játékokkal kapcsolódhat ki, aki ellátogat a játékvilágba. Csütörtökön 20.00 órától sztárvendégek bajnokságának lehetünk szemtanúi, ellátogat ugyanis az EA-sátorba Gáspár Laci, Bagi Iván, Majka, Zimány Linda, Dér Heni, a No Thanxből Erik, Kisó, Leó, Müller Attila, Kinter Oszkár, Váczi Gergő, Pokrivtsák Mónika, Hesz Máté, vízilabdázó és a Sugarloaf gitárosa Tóth Szabi is.
10.
10.
tombar
már itt is megy a kockulás. hehehe kinyírták kennyt.

én albból nem mennék el pláne h mtvseket nem is hívtak

csak vivás genyót meg kúlot. meg pár fajzadékot.

én meg azt hittem h a sziget alter lesz...
9.
9.
shadowtrooper
Ki az a nagyon elb@szott "ember" aki Szigetre azért megy, hogy a "no thanx" fedőnevű hányinger bagázzsal tolja a simset multiban? Azon mekkorát tudnék röhögni ha valaki berókázna egy istenesen oda!
8.
8.
Metal fiú
ohh bárcsak ott lettem volna
7.
7.
fojesz
Ilyen rendezvényeken marhára nem az számít, hogy ki milyen szakértő, hanem az, hogy még a laikusak is odamenjenek, mert éppen ott dekkol Gáspár Laci vagy Majka. Egyébként ezek az arcok már korábban is az EA reklámarcai voltak: Gáspár a ProStreetet, a No Thanx meg Burnoutot reklámozta például. Ilyen nevekkel könnyebb eladni egy játékot (itthon).
6.
6.
SWBF2
Sims...úristen....itt is....

1: teljesen egyetértek...
5.
5.
demon68
tanácsolnám azoknak, akik kimennek a szigetre, hogy ne az EA játékstandján kockuljanak, hanem vegyenek egy vödör sört, és menjenek koncertre
4.
4.
Aramisz93
Mellesleg látom, igazi szakértőkt hivtak meg, mint pl. gáspár laci...BAGI IVÁN??? leó uristen. Miért nem hívtak meg valaki olyat aki ért is ezekhez a dolgokhoz. Ha valaki látta a Coolon azt a részt, amiben a GKból volt arc, az tudja miről beszélek.
3.
3.
Aramisz93
EGyáltalán nem szeretem a No Thanxet, de azt kell hogy mondjam hogy ők nem emo-k. IGAZI Emo zenekar a 90 és a 80-as években volt, a mai állítólagos emoknak közük sincs hozzá. Mellesleg a No Thanx, ugyaugy mint a TOkio Hotel, vagy a Fall Out Boys mind poprock. A média húzza rá az emo jelzőt, mert hogy az milyen királyság.



Ja és emo sem vagyok. Csak a regge! :)
2.
2.
ATi0021
Nem is tudtam, hogy az EA edig is kkint volt a Szigaten. Amúgy biztos nagyon jó lesz a műsor.

1: Jah én se szeretem azokat az EMOs ......-ket.
1.
1.
FNorberto
Pokrivtsák Móni az jó:)Szép nő,szerintem.

De a no thanx-es kö**ög inkább ne menjen a szigetre,ott igazi rock van és nem az a műanyag szar amit ő zenének nevez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...