Felvétel a Red Alert 3 bétatesztjéről

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Július vége óta zajlik a Command & Conquer: Red Alert legújabb részének zárt bétatesztje: most két percnyi gameplay jelenetet láthattok a tesztelők jóvoltából.
Július vége óta zajlik a Command & Conquer: Red Alert legújabb részének zárt bétatesztje: most két percnyi gameplay jelenetet láthattok a tesztelők jóvoltából.



Annyira hihetetlen, hogy a játék, amire ennyire és ennyien vártunk, ilyen közel van. Október végén várható a Red Alert 3 megjelenése PC-re és X360-ra, s az előzetesek információk, képek és videók alapján abszolút nem érheti panasz: az új játékmenetbeli elemek, az új játszható nemzet és a csodaszép grafika méltó módon folytatja a sorozatot.
11.
11.
Optimus Prime
Hát nem vagyok egy C&C fan, anno csak a demókhoz volt szerencsém, de azokból frankón bejött a Tiberian Sun. A töbi nem igazán. A múlt héten én is leszedtema bétát és belenéztem. Majdnem leestem a székemről a grafikát látva... Eszeméletlenül jó! A tenger, a part, a fű olyan szép zöld), az egységek, a felhők elsuhanó árnyéka. Az egységeket még ki kell ismernem, sajna kevés mech van, viszont van egy cyborg scout medvéjük az oroszoknak? :)

Ki milyen néven játszik? A fórumon szervezhetnénk egy csapatot.
10.
10.
hathor
A hivatalos oldalon RED ALERT 3 PUBLIC BETA HAS LAUNCHED van írva, jó a videó, itt meg egy poénos hogy hogy kell aktiválni a kulcsokat ha van neked :P http://www.ea.com/redalert/beta.jsp
9.
9.
Metal fiú
Október az hamarosan itt van :D
8.
8.
fojesz
Lebeszéltem ezt abydosszal, kéretik mostantól a hírhez hozzászólni.
7.
7.
Dcrysis02
Nem,de ez jó volt.Szerintem Fojesz van olyan okos és nem fogja törölni a profilod akárhogyan könyörögsz neki.Nem fog több fát rakni a tűzre,hogy aztán máshol fikázhasd ezt az oldalt hogy egy ilyen kis dolog miatt töröltek.Szerintem nyugodj bele.
6.
6.
Dcrysis02
Abydos miért nem törlöd a profilodat?
5.
5.
pinksheep
De ez zárt béta nem nyilt béta nagyságos ur .
4.
4.
Metal fiú
3.
3.
pinksheep
Abydos te mit sirsz mint egy fürdös kurva? Ne nyávogj már h töröljék ezt meg azt és ne parancsolgass , oktass ki másokat. Ez az elsö hivatalos video nem ilyen kiszivárogtatott te kis digimon.
2.
2.
dareal
hááát, én most őszintén nem vágom, hogy mi ez a kirohanás.

figyu, ha annyira sérelmezed ezt a cikket, miért nem írtad meg régebben? fikázni könnyebb?
1.
1.
fojesz
Köszönjük, majd állítunk neked egy szobrot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...