GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.
  • Írta: Daks

Kommentek

#31
örüljetek...engem nagyon nem vágott földhöz a gta IV san andreassal jobban elvok...
#30
ja... értem
#29
#28: Apámnak ilyen céges.
#27
ja, oké, mert először nem értettem... :) egyébként neked olyan van?
#27
csak azért kérdem mert honnan tudod :)
#26
#25: Hogy úgy árulják, hogy Windows van rá telepítve, ergo nem kell neked feltelepíteni. Nem tudom, hogy ezt integráltnak nevezik-e, valami hasonló, de hogy pontosan mi azt nem tudom :)
#25
hogy érted h integrált?
#24
Az újabb gépekbe, amin intregált windows van, alapfelszerelésből be van építva egy adó-vevő az xbox360-hoz, és dolgaihoz. :)
#23
22: köszi! de hülye aki vesz 6.000ért egy olyat.. de most komolyan... megéri egyáltalán??? mert csak a külseje más de ha veszel egy 2.000 ftos gamepadot akkor az igaz hogy nem birja nagyon sokáig, csak simán sokáig, de ugyanaz... csak a kinézete más...
#22
21: lehet kapni géphez egy kis kütyüt 6ezer ft-ért amin keresztül csatlakoztatható hozzá minden X360 vezetéknélküli cucc
#21
mert az oké hogy támogatja de csak a vezetékest vagy a vezeték nélkülit is? mert a v. nélkülit nem tudom elképzelni hogy hogyan kapcsolódna, min keresztül...
#20
19: oké, de tudod hogy jó e a vezeték nélküli joy hozzá?
#19
Hivatalos inforációbol tudom ezt:
A PC-s multiplayerben többen játszhatnak majd, mint a konzolos verzióban.
A játék maximális felbontása 2560x1600 lesz.
A PC-s verzióban helyet kap a replay funkció, amit a San Andreas óta hiányolunk.
Az Xbox 360 kontrollerét támogatni fogja a játék.
A PC-s grafika szebb lett a konzolos verziónál.

Egy direkt GTA-ra speciált oldal, bár annyira nem jó de vannak rajta hírek! :O
(www.gportal.hu/gta4world)
#18
#17: Basszus, gratulálok szüleidnek, hogy gépet adtak neked. Nem volt elég, hogy 3 nickedet is kibannolták/letiltották bobby? Még egy kell? Direkt munkát adsz a moderátoroknak? ÁNTSZ?
#17
visszaszivok mindent! de akkoris konzolon jobb játszani sztem...
#16
darealModerátor
tipikus kisgyerek. év végén valahogy meglett a 2-es bizi és kapott egy konzolt. most, hogy van neki, az az über, a faint, minden egyéb szar :) egyszer majd felnő :)
#15
12: legalább olvasnád végig... barom
#14
darealModerátor
12 lol, tiszta hülye vagy :D
elvakult kis gyerek :)
valószínűleg azért kap szinte minden konzolról áthozott game vlmi pluszt (általában jobb minőségű textúrák :)) mert butítani kell, ill azért olyan minimális a gépigény :))
azzal, hogy el sem olvasod, hogy a másik mit ír, csak az elvakultságodat, a saját butaságodat bizonyítod
#13
"a gta4 jobb konzolon mint pc-n. csak kap pár uj multi modot azt csá... ennyi az ujitás"

Tényleg, sokkal jobb! Nem úgy van, hogy ha valami több dolgot tartalmaz, akkor az a jobb? Saját magad cáfolod meg öreg. Amúgy senki nem sír, ha multiplatformos egy game, neked fáj, hogy más is játszhat a kedvenc játékoddal. Szánalmas.

Ott van pl Darkness fps, csak konzolra, pc-re valszeg soha nem jön ki, pedig bármit megadnék, hogy kipróbálhassam, mégsem sírok.
#12
11: nem olvasom el mit irtál de nem is érdekel az elején abbahagytam...a lényeg az hogyha kijön pcre egy játék vagy dsre akkor azt lebutitják minden platformon hgy kevés legye a különbség.. ez van baze