Ingyenes a Far Cry a második rész előrendelőinek

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
Az Ubisoft megajándékozza vásárlóit, mégpedig azokat, akik előrendelik a Far Cry 2-t. Az előrendelők ingyenesen letölthetik az első epizódot.
Az Ubisoft megajándékozza vásárlóit, mégpedig azokat, akik előrendelik a Far Cry 2-t. Az előrendelők ingyenesen letölthetik az első epizódot.


A 2004-ben megjelent Far Cry kiemelkedett a rengeteg FPS közül, mégpedig csodaszép látványvilágával és emészthető történetével, valamint a szabadon bejárható terület nagyságával. A kiadó, az Ubisoft most inyenesen letölthetővé tette a játékot mindazok számára, akik előrendelik a második részt. Aki még nem próbálta a Far Cry-t, de érdekli a második epizód, annak mindenképp megéri előrendelni azt.

Előrendeléshez katt ide:
Far Cry 2 előrendelése
18.
18.
shooter1234
4# Ezt már én is láttam. Ez volt kint háttérnek a suliban a gépemnél. U.I.: Leszarom hogy mi a háttér, engem nem érdekel. :)

17.
17.
Optimus Prime
#16: nem mondtam, hogy rossz játék. Csakhogy a régi gagyi gépemen szebb volt, mint most a modernen. Fura.



A Gamershelles Far Cry-t pedig nem érdemes leszedni, mert nem működik. Nekem legalábbis ezt adja ki: http://i170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/etc/farcryerror.jpg
Pedig az accountomban átállítottam US-re a lakhelyet.
16.
16.
thurands
12# hát figyuzz én megvettem a far cry-t és tényleg nagyon jó játék. Néhány hét múlva letöltötte a haverom a demót és mondta hogy tiszta bugos és a teljes sokkal jobb. Úgyhogy sztem ne ítélj a demó alapján.
15.
15.
laca009
10 köszönöm le fogom tölteni:)))
12.
12.
Optimus Prime
A jó múltkor is ingyenes lett a Far Cry, én hülye nem szedtem le, mert a demó után állatira nem jött be a játék. Ha jó emlékszem az éppenséggel még ad-supported is volt. De eme akció már nem ál, a múltkor én is leszedtem, és a Ubinálvaló regisztráció után se ment. Valami olyat írt ki, hogy csak Amerikában érvényes. :S

A link nem túl hasznos, lévé ez csak USA, Kanada és Mexikó lakosainak jár.



És egy kérdés: próbáltam az új gépemen a játékot, ...demót de valami ritka vacak a grafika. Auto-detecttel lowra veszi a grafikát, és hiába is állítom maxra, sok visszamegy mediumra. A régi 633 Celeronomon és a Geforce2 MX-es kártyámmal Wn98-cal jobban és szebben futott, mint a mostani gépemen. Ez hogy lehet? Vagy demó bug?
11.
11.
dareal
még vlmi. akinek kell az ingyen far cry, az szerintem most szedje. szerintem nem kell sok és ezen oldalak sem adhatják ingyen a far cry-t (ubi hülye lenne úgy promózni ezt, hogy egyébként mindenhol ingyenes :))
9.
9.
dareal
8 nem kritika miatt írtam, csak egyből felismertem a képet :))



6: nem kell kód, próbaképp megnéztem és abszolút free download, még regisztrációt sem igényel ;) (ill fileplaneten free reg kell, de nem előfizetős reg)

8.
8.
Ghost
Tényleg dareal, igazad van a képpel kapcsolatban. Beírtam google-be, hogy Far Cry, mert kellett egy kép a hírhez és ez szépnek nézett ki. :)
7.
7.
dareal
egyébként nem értem én az ubis srácokat. picit gusztustalan húzásnak tartom azt, hogy ingyé' adják, majd jön a marketing gépezet, visszavonják az ingyé' stuffot, most 10 dolcsiért adják, de ha előrendelsz, akkor tied lehet ingyé' pfúj! :)



a kérdésed meg jogos (mármint x-re való tölthetőségében ;))

a feltevésed meg szintén :))
6.
6.
Thaddeus
"ellenben a nagy download site-ok még mindig ingyen árulják, mint pl a fileplanet, a gamershell ésatöbbi" igen csak kód kell hozzá, amit a cégtől kell szerezni. tehát csak a megszerzés ingyenes a játék nem. (már akinek)
5.
5.
tjames
X360-ra is tölthető lesz ? :)

Dareal: Nagy f.sz vagy te! (nem rossz értelemben) ÜGYES! ;) Ott a pont
3.
3.
Dcrysis02
Én is azon gondolkoztam mert multkor hallottam hogy ingyenessé vált. :)
2.
2.
dareal
a cikkben lévő kép meg vlmi photoshop kép :) a képen látható apache, ill az egész kép ugyanis a boeing egyik brossurájából van (ill ezen kép igen híres, számtalan posztert, stb gyártottak belőle :))

ez csak mint megjegyzés írom :)
1.
1.
dareal
ehhe, ez picit érdekes. pár hónappal ezelőtt ugyanis ingyenessé tették a far cry-t. bár most néztem, az ubisoft oldaláról már nem érhető el ingyen, 10 dolcsit kérnek érte. ellenben a nagy download site-ok még mindig ingyen árulják, mint pl a fileplanet, a gamershell ésatöbbi (google -> download far cry)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...