Mercenaries 2 - tölthető a demo

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Mától letölthető a már megjelent Mercenaries 2: World in Flames kipróbálható verziója az Xbox 360 tulajok számára, a PS3-as változat jövő héten érkezik.
Mától letölthető a már megjelent Mercenaries 2: World in Flames kipróbálható verziója az Xbox 360 tulajok számára, a PS3-as változat jövő héten érkezik.


A már megjelent Mercenaries 2: World in Flames alkotói úgy gondolták, hogy vannak olyan játékosok, akik nem hisznek a szaksajtó értékelésének és szeretnék maguk is meglátni a játékot, mielőtt megvásárolnák azt. Ennek köszönhetően mától letölthető a kipróbálható változat az Xbox 360 tulajok számára, a Playstation 3-mal rendelkezőknek várni kell a demóra jövő hétig, pontosabban csütörtökig, amikor frissül a PSN. Aki még nem vásárolta meg a játékot és ki szeretné próbálni milyen is lett, annak most itt a remek alkalom, hogy tegyen egy próbát.

Update: Úgy tűnik mégsem került fel a demó, valami közbejöhetett. Ha minden igaz, akkor a csütörtöki PSN-re kerüléssel egy időben fog felkerülni a Live-ra is.
18.
18.
Malazia
Szerintem..... jótanácsként mondom,mindenki próbálja ki a demo-változatot,nehogy aztán nagy legyen a csalódás,mert nem 2Ft..

Én havernál játszottam azaeredetivel,szerintem nagyon gáz a játék..nemcsak a grafika,hanem úgy az egész valahogy nem áll össze..légbőlkapott..full irrealisztikus agyatlan arcade-lövölde...DE..és hozzáteszem,ez csak az én saját véleményem,lehet hogy valakinek pont az ilyen stuffok jönnek be..próbáljátok ki mielőtt megvennétek..
16.
16.
shooter1234
Azé' leszedni 7-8 gigát.... Elég húzós. Mert ott van a vollanyszámla, ha az ember ejjel-nappal torrentezik (torrentezne) ez nem lenne kifizetődő. (Meg ugye attol függ, hogy mennyien töltik fel és le)
15.
15.
Dentis 360
Kár,hogy minket kihagynak a mókából...:(Jól jönne már valami ütős demó...
14.
14.
tjames
11: Természetesen a demot. Ja és csak hogy tudd: elvágtad magad nálam....
13.
13.
Rave24
Sztem megvlkik az amerikaira regelt, és onnan tölthették le, mert nálam sincs fent, és boxon a németeknél van az akauntom, és mellesleg, aki ezt a hírt feltette annak le kéne állnia a varázs sütikről mielőtt baja esne a kellemes mellékhatásaitól.
12.
12.
Spaceghost


10 --=mgta=-- : Van JOY-om, de ezen a játékon nem segít az se.
11.
11.
neszoljalbe
Ahha, akkor lehet a cikk írójának kéne leálni a tudatmodosító szerekről :D
10.
10.
neszoljalbe
Nálam még most sincs fenn Live on , Német regem van, valakinél fönn van ?
9.
9.
de2jay
7 Spaceghost: osztom a véleményt. és ezen egy JOY se segíthet, ha már a fizikát ilyen igénytelenre csinálták. Már 2000-ben a Drivernek is jobb járműfizikája volt.
8.
8.
mgsboy
bocsi... direkt volt... :) na, oké befejezem... már én is unom
7.
7.
mgsboy
1: a demot vagy a teljes játékot? mert ha a teljes játékot akkor nyald ki! büdös terrorista vadhülyegyerek... ge.i
6.
6.
--=mgta=--
Spaceghost: 5k lehet kapni nagyon baba logitech joystickot...
5.
5.
Spaceghost
Ez a játék borzalmas.... PC-n legalábbis az. Nagyon rossz az irányítása a jármüveknek. Meg úgy alapjába véve az egész játéké. Nem bejövős.
4.
4.
Xabinho87
4: Angol regen még nincs fent.
3.
3.
d15a5t3r
És akinek pc-je van? Az töltse le az egész gémet, mielőtt megvenné? Mert spec engem érdekelne a gém, de 12 ezerért bevállalni vmit, hát nagy bátorság! (Leszedni meg nem fogok 7-8 gigát)
2.
2.
Xabinho87
Erős közepes. Gyengébb játékmenet-grafika, jó robbanások és rombolhatóság.
1.
1.
tjames
Engem a "szaksajtó" nem győzött meg. Úgyhogy nyomulok is tölteni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...