Évente jönnek a James Bond-játékok

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 17.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision-Blizzard nem szeretné, ha a James Bond márkanév nem lenne megfelelően kihasználva, ezért évente szeretnének új játékot megjelentetni.
Az Activision-Blizzard nem szeretné, ha a James Bond márkanév nem lenne megfelelően kihasználva, ezért évente szeretnének új játékot megjelentetni.


A Cowen and Company egyik elemzője szerint évente számíthatunk a 007-es kalandjaira. Az Activision által felvásárolt jogok egészen 2014-ig a stúdió kezében vannak, s szeretnék ezt megfelelően kihasználni. Függetlenül attól, hogy mikor és milyen Bond-film készül, évente szeretnék, ha a játékosok az ügynök bőrébe bújnának. Persze ezek csak az elemző jövőképei, ám ha belegondolunk, akkor lehet valóságalapja a dolognak. Kíváncsian várjuk, hogy a Quantum of Solace után mi vár még ránk.
15.
15.
juhaszdavid9
Remélem az Activision jobban teljesít majd mint az EA
12.
12.
demon68
mindegy milyen, csak sokat
10.
10.
tjames
Mivel a CoD3 egyben volt, csak a sztorin, és a játékvilágán bukhatnak. Ha nem jön be az embereknek a fára mászósdi, meg a kaszabolás...akkor evvan. De a közelharc a 3-ben is nagyon jó volt, nemtom a 4-ből miért maradt ki...
10.
10.
tjames
Amúgy jól elkanyarodtunk a hírtől....folytassuk a blabla-ban.
9.
9.
Dcrysis02
Én sem úgy értettem hogy bukni fog,hanem tudod milyenek a mai játékosok.Ha nem ér fel az előző játék szintjére akkor bukásnak könyvelik el.Pl a Clear Sky szerintem rosszabb lett mint a SHOC de szerintem baromi klassz még igy is,még úgy hogy kész bugfeszt.
8.
8.
tjames
Nem gondolom hogy bukna a CoD5. Nekem a CoD3 is nagyon bejött. Volt anniyra jó a WWII-ben, mint a 4 ebben az öbölháborús időben.
7.
7.
Dcrysis02
Hát az Infinity Ward-ban bizom.A Treyarch-nak kell bizonyitania de az akkor sem az 'eredeti' COD csapat hibája lenne mivel ők nem a Trey része.Igy a Treyarch bukását én nem a az Infinity rovására teszem.
6.
6.
tjames
#6: Jó-jó, ezt tudjuk. De akkoris.... Szerinted nem lesz uncsi idővel? Bejön egykét olyan rész, mint a NFS-ből a ProStreet.... aztán meginog a CoD uralma.
5.
5.
Dcrysis02
5:Nem hiszem mert hála az Activision 'ugróbéka' stratégiájának évenként cserélődik a stúdió igy 2 évük van minden játékra.
4.
4.
tjames
#3: Így van! Az faja lenne! Remélem a CoD sorozatnak nem megy a rovására ez az évenkénti megjelenés....
3.
3.
Well
jöjjenek csak ugyse játszottam még eggyel se :D
2.
2.
d15a5t3r
Végül is lehetne jó sorozatot csinálni, csak nem évenkénti megjelenéssel. Sztem Bond-dal lehetne 1 igényes tps-sorozatot csinálni; kicsit összemixelni a splinter cell kémkütyüs, osonkodós akcióit, a hitman-féle játékmenettel. Plussz 1 rakat robbantás, lövöldözés...
1.
1.
tjames
Nemtom szükség van e ilyen dömpingre. Sokkal emlékezetesebb lenne, ha akárcsak egy, de az jó ütős lenne. Minek ebből is SIMS-et csinálni?

Legyen akkor NFS-ből évente kettő! CoD-ból meg havi egy! :)



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...