Itt az utolsó Brothers in Arms kedvcsináló

  • Írta: Baluka
  • 2008. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Új trailer érkezett a Gearbox második világháborús játéksorozatának legújabb részéből, a Brothers in Arms: Hells Highwayből.
Új trailer érkezett a Gearbox második világháborús játéksorozatának legújabb részéből, a Brothers in Arms: Hells Highwayből.


Ha minden igaz, akkor launch trailer az utolsó hivatalos videó, úgyhogy már csak ki kell bírni az a 2-3 hetet, amíg a trilógia harmadik részét a kezünkben tarthatjuk. Kezdődjék a mozi!
12.
12.
joykiller
1: Gondolom a pc-s verziora gondoltak a srácok hogy az csuszik. Ma felhivtam az egyik pesti konzol boltot és a srác azt mondta hogy péntekre várják az xes és a ps3as verziokat.
11.
11.
watto
call of duty jobb lesz szerintem ;)
10.
10.
torolaci
youtube-on van csomó új vidi ami nem volt itt. van 1 ehhez hasonló de annak sokkal jobb a hangulata!

várjuk!:) (jobban mint a cod wat-ot;))
9.
9.
zedclans
Ha előbb jön az sose baj, de a másik véglet már igen, remélem hogy az október 10 re már kezemben tarthatom, és játszhatok vele. :D
8.
8.
felegyi
Szerintem tartják az okt. 10.-ei dátumot! Majd kiderül!
7.
7.
Grizzly4x4
Hú Srácok ez elég elég véres lesz nagyon tetszik hogy látszik a sérülés az embereken nagyon komoly lesz ha graf már eléri a Cod4 szintet akkor én már nagyon boldog leszek márpediga a videóból úgy tűnik hogy nagyon boldog leszek:))) Kivánics leszek hogy melyik lesz jobba Cod5 vagy pedig ez bár szerintem ha lesznek is különbésgek mindkettő minőségi must have cucc lesz ugyhogy hajrá!!! Most már tényleg vége az ubiszezonnak
6.
6.
Dcrysis02
Tényleg?Milyen őrt akarsz?Fegyőrt vagy biztonsági őrt? :))
5.
5.
westZsolt
Én várom a későbbi megjelenést, legfeljebb ha előbbkijőn akkor hamarabb lesz őrőm :D
4.
4.
Dcrysis02
Ha megbizható forrásból volt akkor nem jó az a kifejezés hogy "fake".Bármi közbejöhet,elöbbre is hozhatták mint multkor az egyik gamma megjelenését.Akármi beüthet.
3.
3.
peterpal7
Szerintem a múltkori hír fake.
2.
2.
Daks
ez jo kerdes, en is kivancsi lennek ra, hiogy akkor most mi a helyzet
1.
1.
suti_88
érdeke,s mert a videó végén szeptember 24 van, pedig friss videó, de ti meg arról irtatok, hogy októberben jelenik meg csúszással...na most akkor mi is van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...