Hamarosan kiegészül a Race Driver: Grid

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Hamarosan kiegészül a Codemasters legújabb autós játéka, amely a Race Driver: Grid nevet viseli és az idei esztendő folyamán került a boltok polcaira.
Hamarosan kiegészül a Codemasters legújabb autós játéka, amely a Race Driver: Grid nevet viseli és az idei esztendő folyamán került a boltok polcaira.

 
Sokak szerint az év egyik legjobb autós játéka a Grid, amely hamarosan kiegészül, mégpedig letölthető tartalmakkal tehetjük izgalmasabbá a játékmenetet. Az ősz folyamán érkező DLC olyan nyalánkságokat tartalmaz, mint a két új multiplayer pálya, és a nyolc új autó, amelyek között megtalálható a McLaren F1 GTR, Honda S2000,  TVR Cerbera Speed 12, Mitsubishi Lancer Evolution X, Nissan GT-R (S-G2008), VW Nardo, Volvo C30 és a 1971 Pontiac Firebird Trans AM. A járművek és pályák mellett új achievementek és trófeák is helyet kapnak a csomagban, hogy az Xbox 360 és Playstation 3 tulajokat új kihívások elé állítsák. Az 8 Ball nevű csomag után a kiadónál szeretnének még több DLC-t készíteni, hogy ezzel tartsák naprakészen sokak kedvenc autós játékát.

Ugrás a galériához

14.
14.
ACDC 4ever
a legutólsó autós játék amivel nyomtam az a NFS 2 volt xD xD XD
12.
12.
Aramisz93
#12: igen bocsánat, az 5ösnek szántam :D
11.
11.
Tomie7
9: Szerintem te félre értesz ,mert én azt olyan falról vissza pattanósat nem szeretem ezért jön be a GRID ,mert az nagyon tetszik nekem. :D
10.
10.
LiMiT
Az tuti! Ez úgy lehagyta az NFS-t mint a $z4rt! :D Legtutibb autos gamma amivel eddig gémeltem! Te meg Well balfék vagy ha ez neked irányíthatatlan! A 10 éves unokatesóm tudta irányítani!
9.
9.
Aramisz93
#7: Gondolom, te falról visszapattanós Need for speed stílust szoktad meg...hát akkor ez a játék tényleg nem neked való XD
7.
7.
Tomie7
5: Ha nem tudod ,hogy mi a jó akkor hülye vagy!
6.
6.
watto
5: csak te vagy a noob... ennél egyszerűbbet hova már ? jaa és kapcsolj ki minden rásegítőt és megtudod hogy mi a nehéz
5.
5.
Well
S2000 powa a gém meg egy irányíthatatlan sz.r,
4.
4.
Tomie7
Jó én már várom. Amúgy is a kedvenc autós játékom a GRID és remélem PC-n is kiadják majd. :D
3.
3.
Menyus911
1: osztom a véleményt, ebben a játékban valamit nagyon eltaláltak... szerintem még ok sem gondolták hogy ilyen sikere lesz... NFS tanulhat toluk!
2.
2.
laca009
remélem pc-re is le lehet majd szedni...
1.
1.
watto
Huh, a legjobb autós game a piacon, és szerintem még jó sokáig ! :) várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...