Október végén érkezik a Wii Music

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem kell már sokat aludni a nyáron bejelentett Wii Music megjelenéséig, a Nintendo amerikai részlege a minap bejelentette, hogy a játék október 20-án kerül boltokba.
Nem kell már sokat aludni a nyáron bejelentett Wii Music megjelenéséig, a Nintendo amerikai részlege a minap bejelentette, hogy a játék október 20-án kerül boltokba.

Ugrás a galériához

Sajnos a pontos európai dátumot még nem ismerjük, de reméljük, hogy nem kell sokat várniuk az amerikai premier után az öreg kontinensen élő rajongóknak. A tudatlanok kedvéért dióhéjban a Wii Music: a Wii kontrollerét és a Balance Boardot használva hatvan különböző hangszert szólaltathatunk meg ötven, korábbi Nintendo-játékokból ismerős nóta közepette - mit nekünk Guitar Hero, jó lesz ez is!

11.
11.
ACDC 4ever
10.
10.
huszti
ha nem lenne Nintendo, akkor nem lenne most PS3-ad, és ha ne lenne Mario, akkor lehet hogy még most is a 2D-nél járnánk.(persze ehhez kellet carmack is :) )
8.
8.
lac15
háát sztem fölösleges ezért veszekedni

sok lehetőség van még a nintendoban

de a lehetőség alatt nem erre gondolok

mert szerintem ezeknek az éneklős,hangszeres játékoknak semmi értelme, számomra élvezhetetlenek

egyszerü ügyességi játékok aminek nincs semmi célja

és ezt árusitják 15-17ezer Ft között

enyi erővel letöltötetek egy ingyenes vagy egy fizetős hangszerkesztő progi demo-ját(reason, fruit.....) pc-re és ott van a nagy wii music

ez csak egyszerü behuzás.... a nintendo részéröl

erröl enyit
7.
7.
Aramisz93
#8: Basszus...tudod mi a Mario? A játékok alapköve...a fable rengeteg Mario elem van. És még sok játékkal van ez így
6.
6.
pstomi
bocs de én időpsebb vok nálad 2 ével. én 91-es vok. te menjél babázni a marioddal. nem tom melyik a gyerekesebb játék Mario vagy a Fable 2 vagy a Gears of wars. szerintem egyértelmü h Mario.
5.
5.
Aramisz93
#6: Szerintem menjél vissza babázni XD Tudod egyáltalán mi az a Nintendo? Nem hinném. Ja bocs! Hogy most múltál 10? Akkor már értem.
4.
4.
pstomi
szoval ezt küldik be az Xbox 360-as Fable 2 ellen? kb egyszerre jelennek meg. Wii music igazi next gen csoda :D:D Wii = Világ legszánalmasabb konzolja. azon röhögtem a legangyobbat h az IGN nagy őszi játékváro elözetese az xbox 360: 9 oldal Wii meg 4 oldalas és abba is ilyen wii musicmeg ilyenek vannak. Szánalom a köbön Nintendo. :D
3.
3.
Rod
mcwolf:

Egy ilyen hosszászólás után te vagy a szánalmas ;)



Én vártam a címet, amióta bejelentették, de ahogy jönnek róla ki az infók, egyre jobban úgy tűnik, hogy még a casual címek között is extra casual lesz. Na de várjuk csak meg az első értékeléseket, kiváncsi vagyok mit tud a progi. Azért a dob szimulátora (balance board + 2 kontroller) elég meggyőző, össze se lehet hasonlítani a többi zenés játék nyomkodós dobjaival.
2.
2.
mcwolf
Szánalmas!!!

Hogy képes valaki pénzt adni ezért a szarért?!?

Nálam a kutyás "hangszer" a mélypont.

És az a röhej,hogy ebből a moslékból is el fognak adni pár millát. Hova tart az emberiség?!?
1.
1.
Tyrael
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...