Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!
  • Írta: Daks

Kommentek

#19
21,24: Ez az eredeti, jó 8-9 éves Banjo Arcade-s kiadása, nem az új rész...
#18
Huha a COD jó sokat fejlödöt,vér és leszakado végtagok ez lessz a kedvenc CODom.
#17
Call of Duty: World at War nagyon durva
#16
Én nagyon szívesen megvenném a Skate 2-öt,de belegondolok hogy megveszem,végigcsinálom játszok egy ideig és megunom...hisz mégis csak ugynaz,deszkázol trükkök,és egy ilyen játékot hamar meglehet unni...nekem az összes Tony Hawk játék megvan,imádom,de ha olcsóbb lesz majd sztem megveszem.Nagyon olcsó.
#15
Én nagyon várom a Skate 2-t, az egynek is jó volt a grafja, ha azt még picit javítják, akkor a graf bőven jó lesz. Új, és realisztikus trükkök legyenek benne meg több lehetőség, ez a lényeg (nekem).
#14
nah végre lesz csonkítást a codokban is:Dviszont rem rosszul láttam(ha kell mégnézem még1x)és 9ből 2 képen .30-assal szaladgálnak:Smekkora 1 rohadt cheaterség lesz ez multiban már előre látom...
#13
15: jaja sztem is ahogy mondod
#12
Nem tudom,én a GTAIV grafjára nem panaszkodtam mert hatalmas különbség volt a SA meg a IV között.A jó irányba haladtak.Meg a GTA nem is a grafikáról szól.
#11
Nem ezek alapján a képek alapján kell megítélni...a képek rossz minőségűek, nem a játék...egy JPG sosem fogja visszaadni azt a minőséget, mint maga a játék...Amikor a GTA IV-ből jöttek a képek, akkor is mindenki mondogatta, h ilyen ronda meg olyan ronda, közben megha megnézed a játékot, akkor gyönyörű...
#10
Parabellum Nagyon Állat reméálem ps3-ra is jőn , SKATE 2 MIk ezek a Lefosott képek????
#9
11:énis észrevettem...elég fura már-már cod2 höz hasonlít :S
#8
Plussz a COD4-ből nem nagyon láttam úgymond "csúnya" képeket.Én is azért kérdeztem mert ugye a COD4 P. Enginje futtaja és hát...ja,kicsit csúnyácska itt szegényke.
#7
A CoD 5 nagyon király! :D Jó sok vér van benne. ;)
#6
7:Engem is kidobált de a legújabb patch megoldotta a folytonos fagyásokat.Noha itt-ott még kidob semmi figyelmeztetés nélkül.
#5
Csak én látom úgy vagy a COD egy kicsit csúnyább lett?
#4
mi ez a damnation?
#3
az komoly a cod-ban! a 6. és a 9. képen az a 2 emberke csak úgy lő azzal a mordállyal? (mind2 képen a baloldalon lévő társ)
#2
látom szépen szakadnak a testrészek az új codban :)
#1
tjamesModerátor
Ha úgy nézem a BAJA-t mint egyfajta DiRT, akkor gagyi. Ha úgy nézem, mint a TEREP2 felfejlesztése, akkor marha jó!
Én mindenképp kipróbálom, ha lesz belőle demo