All Points Bulletin - Facebookkal a közösségért

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crackdown fejlesztőinek legújabb projektje egy PC-re és Xbox 360-ra készülő GTA-s MMO lesz, melyről most új érdekességeket árultak el a készítők.
A Crackdown fejlesztőinek legújabb projektje egy PC-re és Xbox 360-ra készülő GTA-s MMO lesz, melyről most új érdekességeket árultak el a készítők.



A rajongóknak szétküldött helyzetjelentő e-mailben jelentették be a Realtime Worlds munkatársai, hogy a játék aktívan fogja használni a Facebook névre hallgató közösségi portált, amellyel a készítők reményei szerint könnyebben tudják összefogni az All Points Bulletin játékosközönségét. Bár pontos információink egyelőre nincsenek afelől, hogy mégis hogyan működik a rendszer, de a bejelentés nem újszerű: a srácok már februárban is előrukkoltak egy érdekességgel, miszerint a játék során használható rádiók megszólaltatásához a LastFM-et is segítségül hívhatjuk. Még érdekesebb, hogy a fejlesztők szerint a játék hamarosan kilép az alfa státuszból, s reményeik szerint a közeljövőben elindulhat a játék zártkörű bétatesztje - megjelenési dátumról természetesen továbbra sincs hír.

Érdekel, hogy milyen lesz a GTA-s MMO?
Olvasd el Daks előzetesét!
3.
3.
Metal fiú
2.
2.
peterpal7
A LastFM internetes rádió? Érdekes lesz!



Off: Valaki válaszoljon a Pure topicba!
1.
1.
dareal
hehe, ez az internetes játékon belüli facebook jó ötlet (játékon belüli iwiw, lol), a lastfm integrációnak kifejezetten örülök!

már csak egy beta acc, valamint egy megjelenés hiányzik, de az nagyon :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...