TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!
  • Írta: Daks

Kommentek

#11
a Battlefield Heroes BETA-t kezdem unni... már harmadjára törlik a karaktereimet pedig benne voltam a legjobb 60 játékos között...
tudom h BETA de lehet ne már végre free a játék én hibát nem találtam benne...
#10
Ez a Spider-Man web of shadows PS2-re egy rakás igénytelenség. Ez szinte nem is az a játék amit mutattak más gépeken. 2 D-ben lehet csak mozogni. Akkor már inkább csinálták volna meg ilyen Képregény stílusú grafikában, na ahhoz megy a 2 D-s mozgás is és ráadásul egy fajta nosztalgikus feelinget is adna. Na azt díjaznám is.
#9
na az ócean kép az nagyon jó nézki a Tomb Raider: Underworld nál
#8
Van, akinek minden fos. Hibernáljátok le magatokat 2000 évre vazze, aztán az akkori játékokat talán már nem fogjátok fikázni. Ööö... Bár ha jobban belegondolok, de.
#7
#6-7: Nektek szemészetre kellen mennetek, úgy látszik nem elég a 8 dioptria.A Tomb Raider grafikája ugyancsak gyönyörű, majd ha ti tudtok ilyet csinálni, akkor kritizáljátok!
#6
6: jaja Tomb Raider Underworld egy rakás fos
#5
Bionic Commando Fallout 3 Battlefield: Heroes ezek jók lesznek
#4
Battlefield: Heroes, Bionic Commando jók lesznek:)
#3
Bionic Commando,Fallout 3,Halo 3: Recon,Silent Hill,és persze a jó öreg Tomb Raider!!!!Ezeket várom mint állat!!!Bár a fallout 3 az már holnap meglesz!!!:D
#2
tjamesModerátor
Bionic Commando nekem nagyon bejön!
#1
a Bayonetta kurva jó lesz és a spider-man is
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!