Mozifilm készül a Jericho alapján

Az MTV Multiplayer információi szerint Clive Barker elismerte, hogy mozifilm készül a Jericho alapján. Ha minden igaz, akkor ezúttal az előzményeket ismerhetjük meg.
  • Írta: felegyi

Kommentek

#20
Valami elképzelés hogy a két cím mikor fog jelentkezni? Tippek?
#19
Remélem úgy lesz, ahogy felegyi barátunk mondta, és cClive Barker fogja rendezni az egészet :)
Nekem amúgy a játék nagyon tetszett, 3X nyomtam végig, és még most is lehet hogy feldobom. Az Undingal nem sokat játszottam, de az is elég jó volt. Remélem a film is nagyon jó lesz, és már nagyon várom :)
#18
csak ne Uwe Boll rendezze XD
#17
:O nem is figyeltem lesz második része
#16
Hajrá.Kell már valami épkézláb film.
#15
felegyiModerátor
A filmet Clive Barker rendezi, mivel nála van a jog és a történetet is ő írta! Az ő neve számomra garancia hogy igazi horrort kapunk. A játék tényleg nem volt valami über, na jó azért ütős volt de mindenki többet várt tőle és e-miadt nem volt valami nagy hype! A 2. rész munkálatait Clive teljes mértékben felügyeli, szóval nekem ennyi elég...
#14
Reméljük, hogy Uwe Boll -nak nem lessz sok köze ehhez a filmhez.
#13
Undying az azért még durvább lenne filmen hisz mekkora játék volt 2001 ben mindenhol 90% fölött kapott csak kategóriája miatt nem vették + EA alig reklámozta.
#12
szeretem játékot de Remélem film jobb lesz
#11
11:jaja
elég durván behaltak a végén
#10
hmmm ez jó hír remélem a fejlesztok a 2.részben kevesebb hibákkal rakjak teli a játékot :)
Bárcsak a 2.be visszatérne Jones és Cole :(
#9
hát a játék egy nagy *** volt, ettöl se várok semmit
#8
jov
Jó hír! Én is úgy vagyok vele, hogy a hibái ellenére szerettem a játékot. Ha a második még darkosabb lesz, az meg külön öröm!
#7
szép munka felegyi am lorence vok:d
#6
felegyiModerátor
Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de gondolom hogy nem most lesz... Állítólag az egész motort kicserélik, mivel maga a játék nagyszerű volt, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ezért kénytelenek "darkosítani" a játékon!
#5
király király király lesz 2. rész végre vmi forrás h téllegl lesz és film is sztem nagyon ottlesz:D ja és rem h a filmbe vagy legalább a 2. részbe benne lesz a főcrusader amiket még az 1. nek a bejelentésénél készültek.ja télleg és a 2. ról tudtok h mikor lesz bejelentés gondolom nem egyhamar
#4
Minden hibája ellenére (amiből valljuk be jutott rendesen) én csíptem a játékot, bár a majdani film minőségétől már most tartok egy kicsit. Nem ez volt Clive Barker legjobb videójáték-forgatókönyve, szóval, ha azt változtatások nélkül adaptálják filmvászonra még akkor is kétséges, hogy jól sikerül a film.
#3
Ez jó hír(Ezt már szeretem)
#2
Ujjujjuj akkor az durva film lesz! :P Elég szaftos xD lesz xD
#1
Jericho powa ! :D nagy game, filmet is lehet meglesem