Brothers in Arms demó az Xbox LIVE-on

  • Írta: Daks
  • 2008. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az Xbox LIVE-ról letölthető a Brothers in Arms: Hells Highway demója. Ha még nem próbáltad a játékot, akkor mindenképp érdemes letölteni a próbaváltozatot!
Az Xbox LIVE-ról letölthető a Brothers in Arms: Hells Highway demója. Ha még nem próbáltad a játékot, akkor mindenképp érdemes letölteni a próbaváltozatot!

A Hells Highwayben újfent a 101-es légideszant divízió gondolatait és félelmeit éljük át a frontvonalon törzsőrmesterünk, Matt Baker tolmácsolásában, így a játékban is őt fogjuk irányítani. Történetünk 1944 szeptemberében, a Market Garden hadművelet idején zajlik, amikor is Montgomery tábornagynak az volt az elképzelése, hogy még karácsony előtt befejezi a háborút, azáltal, hogy elfoglal egy stratégiai szempontból fontos országutat Hollandiában, mélyen az ellenséges vonalak mögött, ami nagy előrelépés lett volna a Németország szívébe való közvetlen nyomuláshoz. A játék demója letölthető az Xbox LIVE-ról, melynek mérete 1.3 GB, és Németország kivételével egész Európában elérhető.

13.
13.
Thor Vath
#11: Abszolúte igazad van, én is várok már egy olyan játékot, ahol a németek oldalán megy a főküldetés, azok se szívtak kevesebbet, mint a másik oldal. Esetleg egy pálya ezen az oldalon, következő pálya a másikon és így tovább. Milyen király volna, a végén lelőhetnéd magadat. Már ha pont magaddal jössz szembe :) Esteleg két testvér az ellenkező oldalon, úgy hogy nem is tudják? Brothers in Opposite Arms :)
12.
12.
Metal fiú
11.
11.
StevenSTV
Szerinted a battlefield 1942-ben nem németekkel lehetett játszani, úgyhogy hagyjuk....
10.
10.
rocsikzolee
Igen, a német katonák (de nem csak ők, a többi nemzet katonái is) csak bábok voltak egy hatalmas társasjátékban, amit az úgymond "játékosok" irányítottak (értsd: Hitler, Sztálin, Churchill stb.). Bár a németek között is voltak olyanok, akik teljesen átélték a náci ideológiát (SS - főleg a Totenkopf), de az egyszerű Wehrmacht katonák nem tudták megérteni sosem, hogy minek a töménytelen vérengzés...
9.
9.
coderman
Teljesen igazuk van, tele van a hócipőjük azzal, hogy egyetlen világháborús játékban sem lehet a németek oldalán harcolni. Azért mert Hitler egy geci volt, még a katonák ugyanolyan egyszerű szerencsétlen emberek voltak mint a másik oldalon. Az ő életüket is fel lehetne dolgozni egy fps keretében.
8.
8.
Dcrysis02
Igen a németeknek ezek rossz emlékeket idéznek fel....mit mondjon a többi ország amiket leigáztak?
7.
7.
rocsikzolee
Ezt most olyan, mintha valamelyik magyar fejlesztőcsapat csinálna egy játékot, amiben a Don-kanyarnál kell az oroszokkal lenni... sztem nem nagyon fogyna:) Szal vmennyire meg lehet érteni a németeket, de néha azért túlzásba esnek!
6.
6.
StevenSTV
Gondoljatok bele, milyen lehet szerencsétlen német gamereknek a saját honfitársaikat kell legyilkolni... :D:D Biztos nagyon bele tudják élni magukat...
5.
5.
StevenSTV
Már én is végigtoltam, de azért nem vagyok elájulva tőle. Most tolom a Silent Hill - Homecoming-ot, nekem ez jobban teccik.:D
3.
3.
r.o.b.
már csak aztkell megvárni h a silveresek is letölthessék ^^
2.
2.
wildláma
szerintem fölösleges a demo mert nekem nagyon bejött a játék és inkább egyből vegyétek meg mert nem csalódik benne az ember.



Ez tényleg gáz, hogy a németek nem adják ki. igaz hogy "rossz emlékek" fűzi őket a 2.vh-hoz, de kérem minden 3. játék világháborús!
1.
1.
Aramisz93
Németországnak ez megint túl erőszakos, vagy csak a rossz emlékek miatt nem engedik hogy megjelenjen? Esetleg mindkettő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...