Két Spore kiegészítő a láthatáron

Link másolása
A napokban hivatalossá vált a Spore: Cute & Creepy Parts Pack létezése, ráadásként pedig az EA újabb részleteket fedett fel az első "igazi" kiegészítőről.
A napokban hivatalossá vált a Spore: Creepy & Cute Parts Pack létezése, ráadásként pedig az EA újabb részleteket fedett fel az első "igazi" kiegészítőről.


A Creepy & Cute Parts Pack idén november 18-án jelenik meg, s feltelepítése után több, mint 100 új testrészt aggathatunk szörnyeinkre. Ezek a játék Creature Creatorjában lesznek elérhetők és hozzátartoznak a festések, animációk és az új hátterek is. A pontos ár még nem ismert, de továbbra is 19.99 dollárért árulják az internetes áruházak. Érdekesség, hogy a kiegészítőt lehet majd a teljes, valamint az egyedülálló lénylaborral is használni. Az első "igazi" kiegészítő 2009 tavaszán érkezik, amit az EA szimplán csak Spore: Space Stage Packként emleget: ez nevéhez hűen az űrfázisra fog koncentrálni.
11.
11.
Effecta
#10: Bakker nem is ide akartam írni, de ide dobott :D
10.
10.
Effecta
#5: Kövezz meg, de nekem a X-men Origins: Wolverine nagyon tetszett játékban is.
9.
9.
Scyle
7: Lehet akármeddig játszani egy fázist, csak ne nyomd meg a továbblépés gombot. :D
7.
7.
laca009
1 már az mert már is 2 kieg jön mekkora szánalom ez a fasz játék a simsel együtt ugyan olyan lesz hogy ugy fogja zabálni a pénzt mint a pac-man a golyókat xD
6.
6.
SWBF2
5.
5.
Naridar
Igazából én annak örülnék, ha elindíthatnál "végtelenbe" egy fázist, pl. nekem nagyon tetszett a sejtfázis, de nagyon rövid volt (szerintem). Meg az űrfázisban ritkíthatnák a támadásokat, ökokatasztrofákat, stb. (habár erre már van egy mod).



Amúgy nagyon remélem, hogy nem csinálnak belőle Sims-féle kiegészítőhalmazt, de nagyon olyan szaga van.
4.
4.
MetalLord
4: hát igen igy van, csak azt sajnálom h a lényfázist nem bontották kicsit valahogy jobban ki. mert így is nagyon ötletes volt meg minden, de azért 1 kis idő után meg lehetett unni pl a lényfázist, egy sima RPG lett szinte. meg a civilizációs fázisban tök jó volt h terveztél járműveket meg ilyeneket, aztán az semmit se számított nem is láttad őket szinte, nem volt más a fegyverektől a lövés meg ilyenek.
3.
3.
Ideniel
MetalLord: a játék nem az űrfázisra koncentrál a leginkább, hanem effektíve minden játékos ott tölt el a legtöbb időt egy adott fajjal, szerintem nem véletlen, hogy Maxis a játék ezen részét próbálja változatosabbá tenni, mielőtt a korábbi fázisokat bővítené, amik jelen állapotukban nagyjából egy-egy minijátéknak felelnek meg.
2.
2.
MetalLord
nem tom, sztem a játék igy is az űrkorszaka koncentrál eléggé. a többi az ilyen fél órás szakasz, a z űr meg végtelen. monnyuk egykét dolgot kijavíthatnának az űrfázisban, pl azt hogy ne kelljen állandóan rohangálni a birodalmad egyik végéből a másikba, ha éppen valaki támadja a bolygód vagy valami hülyeség van.
1.
1.
Samsungkris
Félek simsleszz belőle :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...