Készül a Guitar Hero: Modern Hits

  • Írta: Daks
  • 2008. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a Guitar Hero sorozat sokadik darabja, mely az előző részektől eltérően nem a rock örökzöldekre, hanem a jelen toplistavezető slágereire fókuszál.
Már készül a Guitar Hero sorozat sokadik darabja, mely az előző részektől eltérően nem a rock örökzöldekre, hanem a jelen toplistavezető slágereire fókuszál.

A hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg, a játék készülte az Amerikai Szabadalmi Hivatalból került ki, ahol az Activision hónap elején levédette a Guitar Hero: Modern Hits címet, mint márkanevet. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy ez a név is bekerül az Activision következő két évben intenzíven futtatott Hero sorozatának részei közé. Ha minden igaz, akkor ezen kívül még jön a Guitar Hero: Metallica, a Guitar Hero: Jimi Hendrix, a Dance Hero, a DJ Hero, sőt a TGS-en megindult a pletyka, hogy a World Tour is folytatódni fog.
8.
8.
Feri006
bimbibimbimbiii juhuhúúúú!!!!

7.
7.
kasy
#2: Nem az eredeti, hanem a csengőhangomul is szolgáló:

http://www.youtube.com/watch?v=dvrIAkMgRYw
6.
6.
kasy
#3, #4: Ünneprontók!!! :)
5.
5.
laca009
dance az 100 hogy egy dance játék lesz a dj meg jó lesz a diszkó patkányoknak xD de a world tour meg ez a modern hits kijön pc-re ? mert akkor veszem a ps2 joy convertert hogy a ps2-es gitár kontrolleremmel tudjam játszani:)
4.
4.
demon68
én se hiszem hogy rapre és hiphopra kell majd gitározni
3.
3.
Mast3rmind
3: Ehh , szerintem attól még, hogy modern hits lesz a neve nem kell még egyből a hip-hop-ra és egyéb más műfajra váltaniuk.
2.
2.
Dcrysis02
1:Attól függ melyik verzióját :D
1.
1.
kasy
Én nemrég próbáltam ki a 3-at és egész jól elvoltam vele. Leginkább a Welcome to the jungle és a Paint it black tetszett.



Modern Hits? Mekkora lenne 50 Cent Outta Control-ját előadni...

:D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...