Az Electronic Arts feltámasztja a Syndicate-et

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bullfrog 1993-as klasszikusát készül feltámasztani az Electronic Arts, a fejlesztéssel pedig a The Chronicles of Riddick fejlesztőit bízta meg.
A Bullfrog 1993-as klasszikusát készül feltámasztani az Electronic Arts, a fejlesztéssel pedig a The Chronicles of Riddick fejlesztőit bízta meg.

Már a 2008-as GDC bejelentett EA-Starbreeze szerződés kapcsán felmerült a Syndicate feltámasztásának lehetősége, akkor azonban az óriáskiadó még semmit nem volt hajlandó megerősíteni. Mára vált bizonyossá, hogy újabb részt fog megélni a 1993-ban megjelent stratégia, mely három évvel később egy folytatást is kapott Syndicate Wars címmel. Egyebet nem tudtunk meg sajnos, így arra sem derült fény, hogy remake-ről vagy igazi folytatásról van szó, továbbá az érintett platformok listája is ismeretlen.
9.
9.
ksmu
Én egy Dungeon Keeper 3ra lennék kíváncsi.
8.
8.
dannyone
jó volt a régi syndicate:D.de a 2.résznek köze nem volt az első hangulatához.kíváncsi vagyok.bullfrogék jól összerakták a régit,kiváncsi vagyok az ea mit hoz ki belőle
7.
7.
Fec
de furcsa olyanokat olvasni, hogy valaki nem ismeri. Etalon játék volt anno, kötelező minden 486-ra. Én örülök a hírnek és nemrég gondoltam rá, h milyen király lenne egy harmadik rész. hmm...a HORDE is eszembe jutott...
6.
6.
laca009
uram isten xD egy picit pénz szaga van szerintem de bár nem is mert van a bionic commando az már a 2. remakjénél tart :P

mert van a rearmed az a nes 2d-s remakje nagyon jó ki probálás után mondom meg jön a next gen 3d-s is ami már nagyon durva lesz nem csak a fizikai realitása hanem maga a játék élmény is:)
5.
5.
Aramisz93
És a hatalomra cég maga az EA lesz. XD
4.
4.
coderman
Valami dereng, azt hiszem játszottam vele, hát igen, akkor még jobban élveztem a játékokat, vagy csak a nosztalgia szól belőlem, vagy akkoriban tényleg több varázs volt még a játékokban.
3.
3.
Giga0509
2:kössz a felvilágítást én se gameltem még vele de hát majd meglátjuk...
2.
2.
Sarkadi
thx a Commandost ismerem de ha nem lessz tőle jobb akkor nem köll
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...