Far Cry 2 - üdvözlünk a dzsungelben!

  • Írta: felegyi
  • 2008. október 19.
  • Hír
Link másolása
Nincs sok idő hátra a Far Cry 2 boltokba kerüléséig, ám addig sem fogunk unatkozni, hiszen a Ubisoft újabb kedvcsináló trailerrel lepett meg bennünket.
Nincs sok idő hátra a Far Cry 2 boltokba kerüléséig, ám addig sem fogunk unatkozni, hiszen a Ubisoft újabb kedvcsináló trailerrel lepett meg bennünket.



Megbízóinktól számos küldetéstípust fogadhatunk el, íme az egyik "fejvadászos" misszió - a feladat egyszerű: szivárogj be a célterületre, likvidáld a célpontot, közben pedig minden eszköz a rendelkezésedre áll. Tekintsétek meg a videót, ami ezeket a szempontokat hivatott bemutatni!
48.
48.
MT Raze
És amit nagyon hiánylotam: 3 állat van benne: zebra, antilop meg gnu. Semmi oroszlán, elefánt stb... WTF?! Oroszlán meg elefánt annak a ***** szavannának a jelképe! AFRIKA ERRŐL HÍRES ***MEG!!!
47.
47.
MT Raze
Nekem óriási csalódás a Far Cry 2... rossz irányba :( Abszolute nem azt kaptuk amit beígértek... semmi lopakodás, fizika (amit úgy dícsértek) semmi a Crysishoz képest, a tűz pedig hiába vicces meg minden, semmi haszna nincs... a történet meg gagyi. Másrészt, ha az elvárásokat sutba dobjuk, egy egész jó kis játék :P
46.
46.
Tomie7
Egyébként már én is nyomom és megy a max előtti grafikán, faxa game

,de nekem a Crysisek jobban bejöttek.
45.
45.
Attila9219
:D:D vírusosan:D lol nem vírusos ha esetleg nem vmi crackes baromságról szednéd le ahol igazából úgy sincs fenn csak írják....Use Torrent;)

Egyébként megtekinthető youtube-on a gameplay videóm akit érdekel Nexany-névre keressen és ott van a videóim között,vagy Far Cry 2 Gameplay on Pc.NINCS benne SPOILER!
44.
44.
mcsontos
laca, te meg mikor tanulsz meg írni? pf..
43.
43.
laca009
attila TE KALOZ GEC miért kell letölteni tiszta vírusossan?
42.
42.
Attila9219
Sziasztok,Aki már nyomja vegyen már fel msn-en!Nyomjuk 1ütt!msn:nexany@hotmail.com
41.
41.
mcsontos
28! szerinted valami ,,kis'' ember rakja fel a netre? :) hát nem, ezek bőven megjelenésük előtt felkerülnek, méghozzá amerikában, az ottani tracker-re felrakja ,,vki'', és onnan tölti mindeni fel az ''eredeti release"-t. Meg jószívűen odaadják... azok sem hülyék gondolják h vki felrakja.. szerinted hány játékuk vann fent? le vannak ezek a lemezek védve, ezeket a védettségeket csak nehezen lehet feltörni. meg nem úgy működik, a polcomról leemelem a játékot, és felteszem az internet polcára... és miért tudnál hányni tőle? nem mondom h tisztességes, de az irreálisan drága játékoknak ez lesz a sorsa..

bocs az off-ért
40.
40.
felegyi
Szerintem meg év játéka esélyes (nálam)!
38.
38.
Vikitiki
mit kell csinálni a gps nél ott vagyok elakadva
37.
37.
NereusLaceee
Háát... nemtudom nemtudom... valami zavar benne. Még nem tudom micsoda, de majd ha kipróbálom biztosan rájövök. De az csak a GVV után lesz, majd utána amikor megint helyre billennek a hárdver árak, és le tudom cserélni a meglévő konfigom.

De egyenlőre tetszik.

Őszintén szólva az az érzésem hogy ezek a Trailerek pontosan azért mutatnak csak mindíg egy-egy rövid szegmenst, hogy ne essenek abba a hibába, amit akár nap mint nap 100x lehet látni, hogy valaminek már a bemutatójában lelövik az összes poént és attrakciót.
36.
36.
Metal fiú
35.
35.
demon68
még sose láttam magyarra nyersfordítva hogy "Welcome to the Jungle"
34.
34.
watto
majd meglátjátok a grafot ha kipróbáltátok, lélegzeteléllítók a viharok, ahoz fújja a fákat, meg mikor a dzsungelben átszűrődik a fény.. áááááh



38: senki sem fejlesztő h jobbat tudjon csinálni, kritizálni meg lehet..ittcsak az a baj h video alapján ítéli meg a sok marha
33.
33.
McDuff
nekem nem teccet,amit itt a végén láttam...inkább azt mutatták vna,ahogy elvágja a torkát:P
32.
32.
Ne4ndR
ha egy játékbak már egy videóban "szar" a grafikája akkor az nem lesz már szebb. (saját vélemény) és ez a játék is már kezd a szememben csúnyulni...
31.
31.
Hawen
Hát én biztos hogy a Fable2 -t veszem meg mert most nincs pénz 2 játékra. :D
30.
30.
watto
unalmas ? ! omg... játszál mariot annak van ám jó kis storyja
29.
29.
Dekker
Kinek a pap, kinek a papné kinek a paplan.XD
28.
28.
rocsikzolee
Akkor sry elite! Nekem a Crysis sem volt unalmas, és a történet sem volt lapos, akárhogy is lehordták! Főleg, miután megjöttek az E.T.-k! XD
27.
27.
elite_hun
Sztem a crysis unalmasabb volt mint ez
25.
25.
JcGross
17: Mire megjelenik? EMBER! VAN 1 HÍREM: KÉT NAP MÚLVA JELENIK MEG! Komolyan, én azokon akik ezt a game-t lefikázzák azokon csak röhögni tudok.
25.
25.
elite_hun
Egyébként ez télleg szemétség hogy jószívűen odaadják az ubisok erre egy fa***kalap felrakja a netre! komolyan mondom hányok az ilyentől!!
24.
24.
elite_hun
Azért kapta meg előbb hogy írhasson róla tesztet! mert van erről 1 saját weboldala. kapott 1 mailt hogy kéri-e? és ha igen akkor mire.

www.fc2.hu





23.
23.
Hawen
Én nem ajánlom senkinek ,havernál kipróbáltam nagyon unalmas játék hiába szép..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...