Far Cry 2 - üdvözlünk a dzsungelben!

Nincs sok idő hátra a Far Cry 2 boltokba kerüléséig, ám addig sem fogunk unatkozni, hiszen a Ubisoft újabb kedvcsináló trailerrel lepett meg bennünket.
  • Írta: felegyi

Kommentek

#48
És amit nagyon hiánylotam: 3 állat van benne: zebra, antilop meg gnu. Semmi oroszlán, elefánt stb... WTF?! Oroszlán meg elefánt annak a ***** szavannának a jelképe! AFRIKA ERRŐL HÍRES ***MEG!!!
#47
Nekem óriási csalódás a Far Cry 2... rossz irányba :( Abszolute nem azt kaptuk amit beígértek... semmi lopakodás, fizika (amit úgy dícsértek) semmi a Crysishoz képest, a tűz pedig hiába vicces meg minden, semmi haszna nincs... a történet meg gagyi. Másrészt, ha az elvárásokat sutba dobjuk, egy egész jó kis játék :P
#46
Egyébként már én is nyomom és megy a max előtti grafikán, faxa game
,de nekem a Crysisek jobban bejöttek.
#45
:D:D vírusosan:D lol nem vírusos ha esetleg nem vmi crackes baromságról szednéd le ahol igazából úgy sincs fenn csak írják....Use Torrent;)
Egyébként megtekinthető youtube-on a gameplay videóm akit érdekel Nexany-névre keressen és ott van a videóim között,vagy Far Cry 2 Gameplay on Pc.NINCS benne SPOILER!
#44
laca, te meg mikor tanulsz meg írni? pf..
#43
attila TE KALOZ GEC miért kell letölteni tiszta vírusossan?
#42
Sziasztok,Aki már nyomja vegyen már fel msn-en!Nyomjuk 1ütt!msn:nexany@hotmail.com
#41
28! szerinted valami ,,kis'' ember rakja fel a netre? :) hát nem, ezek bőven megjelenésük előtt felkerülnek, méghozzá amerikában, az ottani tracker-re felrakja ,,vki'', és onnan tölti mindeni fel az ''eredeti release"-t. Meg jószívűen odaadják... azok sem hülyék gondolják h vki felrakja.. szerinted hány játékuk vann fent? le vannak ezek a lemezek védve, ezeket a védettségeket csak nehezen lehet feltörni. meg nem úgy működik, a polcomról leemelem a játékot, és felteszem az internet polcára... és miért tudnál hányni tőle? nem mondom h tisztességes, de az irreálisan drága játékoknak ez lesz a sorsa..
bocs az off-ért
#40
felegyiModerátor
Szerintem meg év játéka esélyes (nálam)!
#38
mit kell csinálni a gps nél ott vagyok elakadva
#37
Háát... nemtudom nemtudom... valami zavar benne. Még nem tudom micsoda, de majd ha kipróbálom biztosan rájövök. De az csak a GVV után lesz, majd utána amikor megint helyre billennek a hárdver árak, és le tudom cserélni a meglévő konfigom.
De egyenlőre tetszik.
Őszintén szólva az az érzésem hogy ezek a Trailerek pontosan azért mutatnak csak mindíg egy-egy rövid szegmenst, hogy ne essenek abba a hibába, amit akár nap mint nap 100x lehet látni, hogy valaminek már a bemutatójában lelövik az összes poént és attrakciót.
#36


1 nap
23óra 49perc 1mp
#35
még sose láttam magyarra nyersfordítva hogy "Welcome to the Jungle"
#34
majd meglátjátok a grafot ha kipróbáltátok, lélegzeteléllítók a viharok, ahoz fújja a fákat, meg mikor a dzsungelben átszűrődik a fény.. áááááh

38: senki sem fejlesztő h jobbat tudjon csinálni, kritizálni meg lehet..ittcsak az a baj h video alapján ítéli meg a sok marha
#33
nekem nem teccet,amit itt a végén láttam...inkább azt mutatták vna,ahogy elvágja a torkát:P
#32
ha egy játékbak már egy videóban "szar" a grafikája akkor az nem lesz már szebb. (saját vélemény) és ez a játék is már kezd a szememben csúnyulni...
#31
Hát én biztos hogy a Fable2 -t veszem meg mert most nincs pénz 2 játékra. :D
#30
unalmas ? ! omg... játszál mariot annak van ám jó kis storyja
#29
Kinek a pap, kinek a papné kinek a paplan.XD