Pacific Assault interjú és videó

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 26.
  • Hír
Link másolása

Az EuroGamer csapata sikeres hadműveletet hajtott végre az EA ellen. Az ellenállás hasztalannak bizonyult és létfontosságú információkat szedtek ki az EA fejeseiből. Mindezt egy interjúban összefoglalva közzé is tették, amit itt elértek. Emellé a srácok egy videót is eszközöltek-bizonyítva, hogy tényleg minden tökéletesen ment-. A múvival egy baj van…torrent fájl a drága, így ha le akarod tölteni, nem árt egy BitTorrent-et beszerezni előtte. A videó innen, míg a BitTorrent innen vihető!

3.
3.
badguy
"máshonnan se tudod ezt..." ---- nem konkrétan erre gondoltam, csak épp itt jött ki. ;) "...nem gondolod komolyan..." --- nem, ilyet nem is kívánnék! :) mindössze elmondtam mi a gond(OM). lehet másban is felmerült már ez. lehet ilyesmi miatt (is) kevés a komment, nem tudom. mindenesetre no offense! ;)
2.
2.
Shifty
Hát bazzz ez van...máshonnan se tudod ezt a videót leszedni majd! Torrent file így csak bittorrenttel jön le. Nem az én hibám ember! A másik meg nem gondolod komolyan, hogy majd 100 MB-s szarokat fogok ADSLel feltölteni...
1.
1.
badguy
"...nem árt egy BitTorrent-et beszerezni előtte." ---- akkor ez ott is marad. :) én már a képeket se nagyon nézem meg annyit kell kattintgatni (meg várni, hogy betöltse) nemhogy még telepítgessek is. :) kéne vmi GK ftp szerver (vagy jobb struktura), hogy egyből a kívánt képhez/videohoz jussunk. tudom ez álom, de én spec. addig főleg máshonnan szerzem be ezeket a vizuális drogokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...