Hírességek a Red Alert 3 budapest nyílt napján

  • Írta: Daks
  • 2008. október 30.
  • Rendezvény
Link másolása
Október 31-én penteken a Budavári Labirintusban a stratégiai játék veszi át az uralmat. A Red Alert 3 bemutatójára hírességeink is kíváncsiak.
Október 31-én penteken a Budavári Labirintusban a stratégiai játék veszi át az uralmat. A Red Alert 3 bemutatójára hírességeink is kíváncsiak.

A délután 4 órától éjfélig tartó nyílt napon közel 80 számítógépen tesztelheti bárki az Electronic Arts legújabb játékát. Mindenkire meglepetések várnak, a legügyesebb játékosok pedig az este folyamán kedvenceikkel is megmérkőzhetnek. Harsányi Levente, Puskás Peti és Tóth Szabi (Sugarloaf) is számítógép elé ül, hogy kiderüljön, ki a legjobb! Ráadásként pedig Dukai Regina és Debreczeni Zita életre kelti a játék főhősnőjét.

Helyszín: Budavári Labirintus (Lovas utcai bejárat)
Időpont: október 31., péntek 16:00-24:00
8.
8.
Gael
05:bar latom gyerekeknek cimezted amit irtal,en meg mar nem vagyok az,de Dukai Regina mellett nem igazan foglakoznak massal,foleg nem egy eroltetett folytatassal:)Dukai Regina es a Budavari labirintus tokeletes parositas a szorakozashoz.Ja,hogy lesznek ott meg rajtunk kivul masok is:)
6.
6.
Micro Face
( 7 ) Ő fog lealázni mindenkit.
5.
5.
Bloodrose
Nem akarok senkit megbántani, sem a résztvevőket, sem azokat, akik esetleg rajonganak értük, de ez kit érdekel?



Mármint az melyik gémert hozza lázba, hogy ők ott lesznek? Szerintem az a jóval nagyobb hír ebben, hogy gyerekek 80 számítógépen tolhatjátok a RA3-at!
4.
4.
Doc.
3:hát ha azt irja hogy "bárki" akkor nem hiszem.
3.
3.
Textmanus
De most ez a rendezvény meghívásos nemde?

2.
2.
Gamu92
A Red Alert 3 bemutatójára hírességeink is kíváncsiak.



Bemutató? Hát, a játék már 2 napja kapható...ettől függetlenül biztos jó lesz, bár én nem megyek el, inkább itthon tolom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...