Red Alert 3 - mégis elkészülhet a PS3-as változat

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts által fejlesztett Red Alert 3 már megjelent PC-re, az Xbox 360-as verzió hamarosan érkezik és úgy tűnik, mégis lesz Playstation 3-ra is.
Az Electronic Arts által fejlesztett Red Alert 3 már megjelent PC-re, az Xbox 360-as verzió hamarosan érkezik és úgy tűnik, mégis lesz Playstation 3-ra is.

Ugrás a galériához

Még júniusban bejelentették a fejlesztők, hogy határozatlan ideig szüneteltetik a Sony konzoljára készülő változat fejlesztését, mert nem tudnak megfelelő ütemben haladni a munkával. David Silverman egy VideoGamernek adott inerjúban elárulta, hogy újra nekiláttak a Playstation 3-as verzió készítésének, amelyre mostmár lesz elég idejük. Állítása szerint ebben a változatban felfedezhető lesz néhány extra tartalom is, mivel később jelenik meg, mint a többi verzió. Megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, de Playstation 3 tulajoknak már az is jó hír lehet, hogy készül.
5.
5.
Gael
4-5:nezzetek meg eladasi statokat a tobbi platformhoz kepest kesessel kiadott PS3-as jatekok eladasairol.PL Bioshock.valami oknal fogva a PS3-as kozosseg nem csipi,ha kutyakent kezelik,es fel- meg egyeves jatekokat akarnak eroltetni nekunk(teljes aron).En olyan bukast josolok ennek is,mint a tobbinek.azert ti csak vegyetek meg majd,legalabb kifizetitek a portolok elbocsajto levelenek a papirjat:)
4.
4.
Metal fiú
én megvettem és nagyon jó
3.
3.
@darkking@
3#miért is lenne hülyeség?attól hogy te nem veszed meg lehet más megveszi mert nincs oylan teljesitményű gépe hogy szép grafikán játszon vele és nem is kaar költeni a gépére hanme inkább ps3-ra és megvesziarra!Ez csak egy példa volt
2.
2.
laca009
... hülyeség szerintem senki nem veszi meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...