Olvashatatlan feliratok az új Banjo-játékban

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Anno a Dead Rising fejlesztői követték el a hibát, hogy a hagyományos televíziókon a játék feliratai olvashatatlanná váltak - állítólag az új Banjo is hasonló cipőben jár.
Anno a Dead Rising fejlesztői követték el a hibát, hogy a hagyományos televíziókon a játék feliratai olvashatatlanná váltak - állítólag az új Banjo is hasonló cipőben jár.

Ugrás a galériához

A játékosok a demót kipróbálva vették észre, hogy a nem nagyfelbontású készülékeken szinte olvashatatlanok a jövő héten megjelenő játék feliratai, nem kis mérgelődésre okot adva nekik. A fejlesztő Rare erre érdekes módon úgy reagált, hogy a hiba nem lesz kijavítva: szerintük ez nem olyan nagy probléma, s erre nincs kapacitásuk, pénzük és idejük sem. Tessék? Végül a napokban mégis úgy döntöttek, hogy a játék megjelenését követő harminc napon belül kiadják az olvashatatlanságot javító tapaszt, mert úgy látták, hogy a rajongóknak fontos, hogy a régi típusú TV-ken is el tudják olvasni a feliratokat - rendben, mi is így gondoltuk!

10.
10.
IceColdKillah
Nekem egy 127 centis HD-ready plasma tévém van és ha egy 4-5 éves DVD lejátszót kötök rá, akkor az minden csak nem élvezhető. DE ha HDMI-n kötöm rá a ps3-at akkó persze minden oké.

Sztem nem fog mindenki venni egy top10-es lejátszót (CSAK A TV "MODERNSÉGE" MIATT) ha ott van neki a régi. Vagy tévednék?!
9.
9.
huszti
kurva nagy valami, és tényleg sok pénzbe kerülhet átjívtanivalamit a motorba pl px 12-ről px 20-ra...
8.
8.
kankadi
1: én épp ezért vettem... ugyhogy kuss,.... az uj hd-s tv-k meg 100.000 ft-ba kerülnek... ja és 20 milliós tv-t (igen, 20 milliós) én már láttam... elektro world-be... akkora volt mint én (186cm) ugyhogy az megéri...
7.
7.
Gamu92
Azért mikor a 82cm-es HDTV-k a 100.000Ft-os határba esnek, nehogymár akkora probléma legyen, hogy a CRT-ken olvashatatlanok a feliratok...
6.
6.
Adamoooo77
Hát sajnos sok játéknál van igy nekem nemis régi tv-m van sima kiseb fajta lcd, nem hd-s, és pl. gta 4-nél az sms-t sokszor, sőt általában közel kell hajolnom. De nemcsak ennél a játéknál fordul ez elő.
5.
5.
wolf15
#3 Assassin's Creed?Abba nem is volt felirat :D

Vagy mire gondolsz?Más szöveg nem sok volt.
4.
4.
Aramisz93
Rengeteg játékban ez van, hogy Sd tv-n olvashatatlan.
3.
3.
Murlacs
Azért megjegyezném, hogy az Assassin's Creedben is igy volt. Mikor sima tv-re nyomtam nem tudtam elolvasni pár dolgot:S
1.
1.
LiMiT
Hát meg szívták volna ha úgy hagyják, mert kevesebb lenne a bevétel. Nem mindenkinek telik 1-2 milliós full hd plasma TV-re. Egy játék miatt meg senki nem vesz új TV-t...szerintem.
1.
1.
CptJackSparrow
lol. az EA sem ismerte el a Sims-ben a hatalmas hibáját, így ki sem javították az 1. patchban XD, csak a 2.-ban, de ez azért már szemétség, nem merik felvállalni, hogy ejtettek hibát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...