Tölthető a Left 4 Dead számítógépes demója is

Link másolása
Az Xbox 360-as demonstráció után végre a PC-sek is a letölthetik a Left 4 Dead névre hallgató zombihentelős FPS kipróbálható verzióját.
Az Xbox 360-as demonstráció után végre a PC-sek is a letölthetik a Left 4 Dead névre hallgató zombihentelős FPS kipróbálható verzióját.


Aki egy kis mészárlásra és rettegésre vágyik, kattanjon a Steam hivatalos weblapjára, gyorsan készítsen magának egy fiókot (ha eddig még nem tette volna meg) és töltse le az első fejezet két pályáját tartalmazó demót, melynek futtatásához legalább egy 3Ghz-es processzorra, 1GB RAM-ra és egy Radeon 9600-asra vagy GeForce 6600-asra lesz szükség. Jó töltögetést!

11.
11.
koffein
le tudná nekem valaki pontosan írni a lépéseket hogy hogyan kéne ezt installálni? Mert direkt csináltam ez miatt egy steam acc-ot és sehol se lehet megtalálni. Soha nem is használtam steamet de ha ilyen szar komplikált akkor nem is fogok
10.
10.
Dentis 360
Na ez kész.Rámentem a Steamen,hogy Saját Játékok,install meg minden.Erre amikor kész a játék és elakarom indítani ezt írja ki:"Ez a játék nem elérhető.Légy szíves próbáld meg később..."

Valakinek volt hasonló problémája?
9.
9.
MetalLord
az miért lehet, hogy nekem csak kb 10kb/sec-el szed steam-ről? Onnan max-al szokott szedni, pont az a jó benne...

7.
7.
Optimus Prime
Már épp gondoltam beküldöm a hírt a PC-s demóról. Sose foglalkoztam ezzel a porjecttel, de kíváncsiságból kipróbáltam a demót. Szép a grafika és jók a karakterek. Először single-be, majd co-opba érdemes végig vinni.
6.
6.
zuzo1
igen a csaj meg az öreg azt észrevettem hogy hasonlítanak de akkor sem pont olyanok mint a demo-ban!
3.
3.
zuzo1
vagy ezek az x360-as karakterek??
2.
2.
zuzo1
jaja nagyon jó de kik ezek az emberek fennt a képen mert a demóban nem ők vannak a már biztos!?
1.
1.
thurands
Én kipróbáltam, először az előzetesek alapján azt mondtam hogy "hö há mijez more?" de aztán ahogy kipróbáltam a demót elmúlt minden félelmem. Tényleg nagyon király játék ha a teljes is ilyen jó lesz akkor tuti vétel;).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...