Képek a Wrath of the Lich King Launch Party-ról

  • Írta: Daks
  • 2008. november 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Tömegeket vonzott a CD Projekt WestEnd City Centerben megrendezett Wrath of the Lich King nyitóbulija. Hisztéria, jelmezverseny és parkolóig álló sor fényképekben.
Tömegeket vonzott a CD Projekt WestEnd City Centerben megrendezett Wrath of the Lich King nyitóbulija. Hisztéria, jelmezverseny és parkolóig álló sor fényképekben.

Ugrás a galériához

22.
22.
Bivalypali
Hello!!! Én is ott voltam én voltam az undead mage de nem a legprofibb kosztüm. Amúgy a győztest hogy hívják????
21.
21.
Gael
Az embereknek isten adta joga hulyenek lenni.

Rendszeresen elnek is a joggal:)
20.
20.
MT Raze
Nem túlzás csak hülyeség. És tapsztalatom szerint a hülyeség nem egy megdöbbentő dolog.
19.
19.
bigsmoke34
Jesszus hogy lehetnek ilyen hülyék az emeberek hogy egy játék miatt ekkora felhajtást csapnak és elmennek éjfélkor egy és még be is öltöznek! Én is wow-oztam már és jó játék na de azért ez már túlzás hogy ennyire kocka legyen vki :D
18.
18.
Dinosaur
-16-

Ez pénz! Azért találták ki itthon az okosok hogy "launch party" Sok kocka elmegy mert ez az élete. És ez megdobja a kereskedő cégek bevételét nem kicsit...

Olyan mint a kocsma az alkeszeknek csak itt wow-ot árulnak meg előfüzit! :))
17.
17.
Xion
azért ez nagy :D WoW-os rendezvényen az egyik srác beficcen egy durca WAR-os pólóban :D
16.
16.
MT Raze
Bár biztos van akinek tetszik.
15.
15.
MT Raze
ÉN sose szerettem a Wow-ot... játszottam hasonló játékkal, (lineage/persze tört :P/) és azt kell mondjam unalmas. Nem köt le, nem szórakoztat... egy idő után már csak azért jáccottam h a nagyobb kockákat olthassam... ez a launch party meg nevetséges. Miez vazeg a metrón h "GYERE EL A WORLD OF WARCRAFT LEGÚJABB KIEGÉSZÍTŐJÉNEK MEGNYITÓJÁRA!"??!?!?! Már nekem kínos hogy ien létezik 1általán.
14.
14.
laca009
13.
13.
ACDC 4ever
tudjátok ki veszi meg 22 ropiért

mondjuk nekem nem tetszik szóval nem is érint
12.
12.
laca009
xD ja a laptop-ot néhány ember hozta és még ki se lépet az üzletből de már ott van a laptopban a lemez avagy már a westend-ben telepítették xD(a murlock az kész volt xD) jah és az a undeadnak öltözött lány volt a nyertes és ö vitte el a frostmourn-t
11.
11.
bundiee
sok kocka fasznak már hajnalban kell a game h kockuljanak vele :S

szánalom

sok buzi beis öltözik

na m1

10.
10.
gb1971
höhö, a gamekpocs-os képeken 1 idevaló újságíró volt, a többi gamestar-os.... nem lesz ebből baj??? :)
9.
9.
felegyi
7,8# Egy online gamer oldalon ilyet azért ne mondjunk...



Daks, megkaptad a Collerctors Editiont?
8.
8.
Dinosaur
-7-

Ááá ezek már gömbök, nagy gömbök! Gondolom mondták nekik a hangok hogy normálisak! :)
7.
7.
Pcman
Jó ég!! Ezek se kockák... XD
6.
6.
Dinosaur
Barátaim! Nekem heti 6 edzésem van mellette dolgozok és még ugye az asszonnyal is kell foglalkozni Nyehehe :) és be tudom a Wow-ot is korlátozni esténként 2-3 órára, persze nem minden nap. Agyban dől el minden. A játszást kikapcsolódásnak kell venni és tényleg meg lehet oldani minden nap is, csak tudni kell hol a határ. Egyébként Én úgy vagyok hogy 3-4 óra után már elbágyadok a wow-tól akkor általában ott is hagyom...

Bár ma hozza a futár a Wotlk-t és most be fog borulni egy ideig asszem pár dolog :)))
5.
5.
g.man580
Hm... pár hónapja még én is toltam eredetibe csak rájöttem hogy inkább felfüggesztem ezt az életformát mivel nem szeretném az egész életem leélni egy székben monitor előtt.Még anno én is úgy kezdtem hogy "á én nem leszek függő" de aztán tudat alatt jött hogy fizetek érte meg minden és hogy akkor használjam is ki amit beleöltem.Majdnem 1 évig hanyagoltam mindent csak a wowot nyomtam.De hála az égnek erős voltam és már kb 5 hónapja 'tiszta' vagyok:)De azért nem rosz játék csak tényleg tudat alat kényszerít függőségre!
3.
3.
Gael
Wii Fit-et a zsurinek,mert mind sujproblemakkal kuzdenek:D
3.
3.
Gael
akartam mondani sulyproblemakkal:)
2.
2.
westZsolt
1) Teljesen igazadvan, Mennyi idíóta beőltőzőtt-.-
1.
1.
Vistaboy
Azért 22.000 Ft.-ot egy játékért, még ha gyűjtői kiadás is, csak akkor adnék, ha nem kellene még utána is fizetni érte havonta.

Még a 10.000.-et is csak olyan játékra adok ki, ami tényleg annyira tetszik, hogy a megjelenés napján rögtön megvegyem. Például a Tomb Raider: Underworld.

Ha pedig MMO-zni akarok, akkor ott van a Runes of Magic, teljesen ingyenes, és ugyanazt az élményt nyújtja a számomra, mint a WoW.



Félreértések elkerülése végett: Nagyon jó a WoW, annak idején én is játszottam vele, de valahogy nem tetszik ez az előfizetői rendszer. Az előfizetés akkor is lejár, ha nem játszol vele, pedig megoldhatták volna úgy is, hogy csak a játékkal eltöltött időt számolják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...