Mozgásban a Killzone 2 többjátékos módja

Link másolása
Öt fantasztikus videó érkezett a PS3-exkluzív Killzone 2-ből. A videók a multiplayer béta pillanataiba enged betekintést: PS3-tulajok kapaszkodjatok, ez kemény lesz.
Öt fantasztikus videó érkezett a PS3-exkluzív Killzone 2-ből. A videók a multiplayer béta pillanataiba enged betekintést: PS3-tulajok kapaszkodjatok, ez kemény lesz.










13.
13.
G Logan
Még is te pörögtél fel mert azt mondtam a gowra hogy szarok a texturák a resistance azért hoztam fel mert az volt a vetéjtársa legalábiss a össze hasonlitásokon.a kill zone 2 nem egy suly csoport a Crysishoz szokták hasonlitan aminek legalább 5x jobb a grafja mint a gow2 nek , ja és képzeld nem a fps játékok nem tetszenek hanem a halo minden hétvégén szoktam pc-en bf2 és CSz, ni multiba. Ja és nintendo wii vel is nyomom ha olvastad a komentjeimet akkor tudhatod elejinte sokkal jobban szeretem mint a ps3 , amint emlitettem csak a boxot nem szeretem mert szinte mindent meg kapok pc-re söt szebben és szoval nem tudom te milyen ps fanatizmusrol beszélsz.

12.
12.
Dekker
Mindig a PS-t isteníted PL.: "Resistance 2 annak tényleg oda basz a grafikája, A gow 2 ? Hisz olyan elmosodot texturák vannak benne mint a resi4 be.".A Resistance Sci-fi FPS mint a HALO, csak ALTERNATÍV múltba játszódik...... .Csak el kell olvasni a hozzászólásiad és a hülye is levágja. Ezt az oldalt már 2 éve figyelem szóval olvastam a komentjeidet!És igazad van ez nem elvakultság, hanem fanatizmis!!
11.
11.
G Logan
Nem éppen olyan mint a halo mivel a multban játszodik teljesen más feeling, de amugy nem vagyok elvakult ps párti mert pc- vel is nyomom van egy amd atlon 64 es 3800 + 4gb ram geforc 8600 röviden, ÉS a elsörésznek is bénák voltak a texturák peddig fullon ment simán jó játék de grafikábban egyáltalán nem a leggjobb.
10.
10.
Dekker
#13 Mondja ezt egy elvakult PS párti. Egyébként a bemutatakozásba azt írod, hogy utálod a Halo és a hozzá hasonló játékokat, ahhoz képest ott virit a Resistance a kedvenc játékok között, az nem scifi FPS??? Ellent mondasz saját magadnak!!
9.
9.
G Logan
Resistance 2 annak tényleg oda basz a grafikája, A gow 2 ? Hisz olyan elmosodot texturák vannak benne mint a resi4 be.
8.
8.
amd33
Viszint nem szépek benne a textúrák gow 2 szebb de hát ez van...a játékélmény viszont fasza lesz szerintem...
7.
7.
amd33
Ez az 1 game amit irigylek a ps3-masoktól de ezért a gamert csak nem fogok ps3-mat venni sajna jó lenne ha jönne boxra:(...
5.
5.
Doc.
5: egy flashelt boxal akkor jobban járnál nem? bár te tudod nekem is ps3am van.
4.
4.
Doc.
Nagyon nagy game lesz kötelező darab :)
3.
3.
ferrari123
Kötelező vétel! A grafikája meg baromi jó! :)
2.
2.
zs3mbi
A szinglihez kell majd ismerni az 1. rész történéseit?
1.
1.
KD
ez a game ownolni fog!!! már csak 1 ps3 kéne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...