Játéktermekbe költözik a Guitar Hero

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is bemutatták a Guitar Hero Arcade-et, mely a népszerű gitáros játék játéktermi változata lesz az Activision és a Konami közös projektjeként.
Hivatalosan is bemutatták a Guitar Hero Arcade-et, mely a népszerű gitáros játék játéktermi változata lesz az Activision és a Konami közös projektjeként.

A játéktermi változat értelemszerűen valamilyen pénzérmével hozható működésbe, s vélhetően - sajnos erről nem szól a fáma - egy-két szám erejéig lehetővé teszi a gondtalan Guitar Herózást akár egy haver társaságában is. Hatalmas LCD TV-n, brutális hangrendszerrel megspékelve fog futni a Guitar Hero III: Legends of Rock PC-s változata, míg a gitárokat a Konami szolgáltatja majd, noha azok a megszólalásig hasonlítanak a World Tour kiegészítőjére. Az online multit is támogató gép pontos kiállítási dátumáról nem érkezett információ, bár hazánkban jó ideig - az elkövetkezendő háromezer évben -  biztos nem fogunk látni ilyet vagy ehhez hasonlót.

5.
5.
laca009
nálunk a paraszt cigányok szétvernék meg amugy is minek játék terembe vannak olyanok akik nem akarnak velejátszani mert diszko patkányok van más is amelyik már egy expert játékos játék stilusát meglátva hátrál és olyan akinek már megvan pl én nem fogok kimeni a westendbe hogy most a 3-mal játszak...
4.
4.
Scyle
4: Úgy érted már lehet vele Mo.-n találkozni?
3.
3.
Daks
wildláma a jelződ egyszerűen gyönyörű :)
2.
2.
wildláma
ellopják a hiperpigmentáltak a gitárokat
1.
1.
kasy
Az országban még mindig azok a játékgépek vannak amik 5 évvel ezelőtt. Szal télleg nem kerül ide egy ideig. De nem baj, nem is ide való. Itt nincs ennek kultúrája, amúgy is pikk-pakk szétcsesznék az egészet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...