Jövőre leállítják a Tabula Rasa szervereit

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO sohasem volt sikeresnek mondható, de úgy tűnik, elérte a mélypontot: jövőre leállítják a játék szervereit.
A Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO sohasem volt sikeresnek mondható, de úgy tűnik, elérte a mélypontot: jövőre leállítják a játék szervereit.


Az NCSoft gondozásában kiadott játék egy kitalált sci-fi világba kalauzolja a játékosokat, ahol a gonosz Bane seregek próbálnak meg az életünkre törni. Sajnos a 60 000 példányszámban eladott játék egyre csak süllyedt lefelé, nem tudott igazán tartalmas szórakozást biztosítani a rajongóknak, ezért úgy döntött a fejlesztőcsapat, hogy február 28-án végleg leállítják a szervereket. Öröm az ürömben, hogy január 1-től a leállítás napjáig mindenki ingyen játszhat a játékkal, aki rendelkezik felhasználói fiókkal. Az előfizetőket is megpróbálja kárpótolni a cég, ugyanis aki rendelkezik aktív előfizetéssel a záráskor, az ingyen játékidőt kap majd az NCSoft többi MMO-jában. Szomorú hír, hiszen remek játék lehetett volna a Tabula Rasa, de talán majd legközelebb összejön Richard Garriotnak és csapatának.
1.
1.
Optimus Prime
Hát ez az én formám! Az egyik kedvenc MMO-mnak már lőttek, pedig reméltem átmegy F2P-be és nem kihúzzák a dugót. :( Bárcsak béta és triál alkalmak során volt szerencsém a játékhoz, nagyon megtetszett. Sebaj, 2 hónapot ingyen játszhatok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...