Tölthető a Red Alert 3 számítógépes demója

Link másolása
Egy kis késéssel ugyan, de megjelent a Command & Conquer: Red Alert 3 PC-s demója - ha nem próbáltad volna még az új részt, most mindenképpen tedd meg!
Egy kis késéssel ugyan, de megjelent a Command & Conquer: Red Alert 3 PC-s demója - ha nem próbáltad volna még az új részt, most mindenképpen tedd meg!


A majd' 2 GB-os demó három interaktív tutorialt, a második küldetést a szovjet kampányból és a szövetséges hadjárat harmadik misszióját tartalmazza. Mindegyik  pálya közepes nehézségi szinten játszható - későn kapcsoló megszállottaknak kötelező a letöltés!
9.
9.
NereusLaceee
Kipróbáltam... érdekes. Az elődökhöz képest kissé komolytalan.

A kornflékszen nevelkedett ifjú kocka nemzedéknek készült, ez onnan látszik, hogy a mellbőségen nagy a hangsúly, hogy a kis csemeték tátott szájjal nézzék a videókat és vért izzadva játszanak tovább, hogy újra lássák a "csajokat" :) aranyos húzás. Azért a RA1... véres ember plecsniei hiányoznak.
8.
8.
Auchen
szerintem eléggé gagyi és kevés
6.
6.
NereusLaceee
kössz az infót, már töltöm is, talán holnapra leér :D

Kipróbálom, mert alapvetően bírtam a Red Alert-et, és még finoman fogalmaztam, de nekem pont ezek a Mech-ek nem illenek bele a RA-ről kialakított képembe.

Szóval... fanyarogva kérdem? Tényleg jó?... De majd megnézem kipróbálom, és ki fog derülni.
5.
5.
Optimus Prime
Én nem vagyok nagy C&C fan, anno próbáltam pár demót, de igazán csak a Tiberian Sun jött be. Ellenben ez tetszik, már a béta verzió is megfogott az elképesztően gyönyörű grafikájával és egyszerű, áttekinthető felületével. Az elvont egységek, mint a harci medve vagy delfin már csak hab a tortán. Tetszik az intró is, Tim Curry és George Takei meg jól láttam, hogy a tudós Peter Stormare? A cinematic intró is, főleg azok a Transformerre hajazó mechek!
4.
4.
FeroxX
szerintem hozza a 2 szintjét :) pár dologban elmarad attól viszont pár dologban meg tulszárnyalja
3.
3.
Batri
nekem nem jött be :S pedig anno sokat toltam az 1-2t...viszont a kisöcsémnek tetszik...
2.
2.
suzuki_rmx
Nekem is megvan, és szerintem jó lett. Egy-két dolgot eltekintve szerintem hibátlan játék. Visszaadja a 2 hangulatát. :)
1.
1.
Tyrael
Nekem már megvan a teljes:), jójáték szedjétek a demót!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...