Indul a FIFA Interaktív Világkupa idei szezonja

  • Írta: Daks
  • 2008. november 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts és a Sony bejelentették a FIFA Interaktív Világkupa legújabb szezonjának kezdetét. A magyar selejtező szombaton indul.
Az Electronic Arts és a Sony bejelentették a FIFA Interaktív Világkupa legújabb szezonjának kezdetét. A magyar selejtező szombaton indul.

A FIWC egy egész szezont átívelő bajnokság, mely a való élet futballvilágát tükrözi. A versenyzők a világ minden tájáról részt vehetnek a FIFA 09 Playstation 3-as változatát használva.

A játékosok a 19 élőben megrendezett FIWC 09 kvalifikációs verseny egyikén tehetik próbára magukat világszerte. A magyar selejtező november 29-én indul, 9 órai kezdettel a Pólus Center bevásárlóközpontban. A játékosok a helyszínen felállított 25 PlayStation 3 konzolon kell megküzdjenek a legjobb magyar FIFA játékos kitűntető címért. A világszerte folytatott selejtezőkből kikerült, legjobb 32 verseng majd az Év FIFA Interaktív Játékosa címért, a győztest pedig meghívják a FIFA World Player Gálára, és 20 000 dolláros jutalmat, valamint egy vadonatúj KIA ‘Soul’ gépkocsit nyer. A bajnokság történetében először a második helyezett 5 000 dollárt, a harmadik pedig 1000 dollár pénznyereményt kap.

A reménybeli versenyzők a mai naptól érvényesíthetik regisztrációjukat a magyar bajnokságra az Electronic Arts külön erre felállított weboldalán: a www.electronicarts.hu/fiwc címen.
1.
1.
kasy
Kontrollerben nem játékmenetben igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...