Bemutatkozik az Icarian: Kindred Spirits

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány zseniális elme a Commandos és a Clive Barker's Jericho fejlesztői közül kiválva új csapatot alapított: első játékuk az Icarian: Kindred Spirits lesz.
Néhány zseniális elme a Commandos és a Clive Barker's Jericho fejlesztői közül kiválva új csapatot alapított: első játékuk az Icarian: Kindred Spirits lesz.

Ugrás a galériához

Az Icarian nem a második világháború idején játszódik, s nem is riogatni szeretné a játékosokat. Az Icarian egy görög mitológián alapuló akció-kalandjáték lesz, mely kizárólag a WiiWare-en keresztül lesz elérhető. Főszereplőnk, Nyx (a mitológia szerint az éjszaka istennője) legkedvesebb barátja, Icarus (igen, az az Icarus) keresésére indul az ókori Görögországban. A történet állítólag lenyűgöző lesz, mégha ez nem is érződik a bejelentésből, viszont a játékmenet már annál inkább érdekesebbnek tűnik: Nyxnek ugyanis szárnyai vannak, a Wii Remote segítségével pedig remeknek ígérkezik az irányítás. Kalandunk során segítségül hívhajuk az isteneket, a legnehezebb feladatokat is leküzdve ezzel. A játékot kooperatív módban is végigjátszhatjuk, a grafika pedig mindent kiprésel majd a Wii hardveréből - mindezt egy erősen nyomott árú WiiWare-játék keretein belül? Nem hangzik rosszul!
3.
3.
MT Raze
Hmmm jól hangzik... kár hogy nincs wiim. De a Commandos fejlesztőitől... aahh az egyik legjobb játék valaha:)
2.
2.
Scoo
Mivel Wiiware játék lesz, tényleg nem fog sokba kerülni. Szeretem az ilyet :)
1.
1.
Tyrael
WOOOOÁW:D Az a bizonyos Commandos fejlesztői?:D, még egy játék wii-re amit megveszek legalább is szerintem, mindig szerettem a Görög mitológiát.Játék megjelenéséről nincs hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...