Tíz éves a Thief: The Dark Project

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Egészen pontosan tegnap, november 30-án múlt tíz éves a Thief sorozat, amely 1998 óta rengeteg játékos szívét megdobogtatta, köszönhetően az új epizódoknak.
Egészen pontosan tegnap, november 30-án múlt tíz éves a Thief sorozat, amely 1998 óta rengeteg játékos szívét megdobogtatta, köszönhetően az új epizódoknak.


Már tíz éve annak, hogy megjelent Garrett a monitorunkon, hogy magával ragadjon abba a fantasztikus univerzumba, ahol ő tengeti mindennapjait. A Thief: The Dark Project fejlesztéséért az azóta bezárt Looking Glass Studios volt a felelős, akik egy mesterien összerakott világot teremtettek, utánozhatatlan hangulattal. Aki egy kicsit is fogékony volt a besurranós, rablós, valamint darkos hangulatú játékok iránt, azt rögtön rabul ejtette a játék. Azóta túl vagyunk két újabb epizódon, s mind a mai napig töretlen sikernek örvend a Thief sorozat. Reméljük, hogy a negyedik rész  (ha valóban készül) is megőrzi azt a remek hangulatot, amiről az előző epizódok híresek voltak.
8.
8.
Tornado13
én most tolom a deadly shadows-t és bár lehet, hogy grafikailag nem vesz fel a versenyt az új játékokkal (amivel bizonyos részben nem mindig értek egyet) de játékélményileg, sztorilag mindenben kárpótol szóval zseniális a maga nemében és kategóriájában........

én már csak abban reménykedem, hogy jön a 4.rész és ha jön akkor még ezen is túltesz (ami nehéz lesz :D:D:D:D :P:P:P).....
7.
7.
watto
melyik része a legjobb a játéknak (1-2-3)? mert én csak a 3-at próbáltam, az király volt
5.
5.
SGT_PETER
Igen szeretem ezt a gamet remélem télll lessz ujjj része :D:D
4.
4.
sorrow
A lopakodós játékok királya...talán a MGS sorozat veszi fel vele a versenyt, de ott sincs annyira kidolgozva a stealth-system és akkor nem beszéltünk a középkori környezetbe ágyazott cyber-steam hangulatról.



A MESTER !
3.
3.
Doc.
2:Azt is nézd hogy a Thief 3 2004ben jelent meg,nem üti a mai szintet de ha kijönne egy 4es rész az nem lenne rosz szerintem.
2.
2.
Bubiii
szentem kaka XD de mind1

1.
1.
Doc.
remélem lesz 4. rész ,ano 3sal sokat szorakoztam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...