Újabb Atari-bejelentések Londonból

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi Szellemirtókkal kapcsolatos bejelentés után, újabb hírek érkeztek az Atari Londonban megrendezett sajtókonferenciájáról.
A tegnapi Szellemirtókkal kapcsolatos bejelentés után, újabb hírek érkeztek az Atari Londonban megrendezett sajtókonferenciájáról.

A legérdekesebb bejelentés minden bizonnyal az volt, hogy a kiadó valóban új Baldur's Gate-et akar, emellett pedig a Test Drive, a Neverwinter Nights és a Dungeons & Dragons sorozatok folytatásai is a tervezőasztalra kerülhetnek hamarosan. Konkrétumok nem láttak napvilágot, s a Sony-tól átigazolt Phil Harrison szerint egyhamar nem is várhatók: a cég jelenleg a 2009-es évre koncentrál, ezek a projektek pedig biztosan nem jelennek meg jövőre. Kár.

Bejelentést tett, a Rez és a Lumines játékokról elhíresült Q Entertainment is: a csapat az Atari szárnyai alatt Tetsuya Mizuguchi közreműködésével új zenés, ügyességi játékot fejleszt Nintendo Wii-re. Sajnos a QJ munkacímet viselő projektről nem tudtunk meg semmit, de annyi már most borítékolható, hogy eddig sosem tapasztalt élményekre számíthatnak a játékosok. A Q Entertainment emellett bejelentett egy nyomott áron kapható gyűjteményt is, amelyben a Rez HD, a Lumines Live és az Every Extend Extra Extreme kapott helyet minden későbbi kiegészítőjével együtt.

Az egy éve 10 Tackle kézben lévő Ready 2 Rumble Revolutiont most az Atari karolta fel: előbbi cég tönkremenetele után kétséges volt a dreamcastes boxjáték folytatásának sorsa, ám szerencsére már nincs miért aggódni. A bejelentés szerint jövő márciusban érkezik a játék kizárólag Wii-re, s olyan sztárok kapnak majd helyet benne, mint Arnold Schwarzenegger, David Beckham, Brad Pitt és John Travolta.

Végül kiderült, hogy az áprilisban jövő februárjára csúsztatott Demigod európai terjesztését szintén az Atari vállalta magára. A Supreme Commandert is jegyző Gas Powered Games új stratégiája újfent forradalmi megoldásokat ígér a kategóriában - Chris Taylor már kétszer megmutatta, vélhetően ezúttal is sikerülni fog neki.
4.
4.
IceColdKillah
Én a Baldur's Gate-re szavazok! Annak örülnék ha a Fallout 3 után abban is lenne third person nézet! Akko minden tiszteletem az Atari-é!
3.
3.
ATi0021
Yeah.... :D Test Drive Unlimited 2 :D:D Kár hogy jövőre se lesz. Remélem hamarosan kapunk belőle képet vagy videót.
2.
2.
d15a5t3r
Vúúúú! Test Drive jöhet! Az Unlimited az utóbbi idők 1ik legjobb autós játéka!
1.
1.
Doc.
jelentenék be a MEGU2öt én annak örülnék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...