Havidíjmentes lehet a The Agency

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Egyelőre nem vehetjük biztosra, de a Sony fontolóra vette, hogy a The Agency névre hallgató kémes MMO-juk esetleg havidíjmentesen is játszható lenne.
Egyelőre nem vehetjük biztosra, de a Sony fontolóra vette, hogy a The Agency névre hallgató kémes MMO-juk esetleg havidíjmentesen is játszható lenne.

Ugrás a galériához

Rájöttek ugyanis, hogy nem mindenkinek lenne kedvére 10-15 dollárt kifizetni egy online akciójátékért havonta, noha a PC-re és PS3-ra készülő kémkedős MMO minden tekintetben megérné a pénzét. Más üzletmodellel próbálkoznának, ami jelen esetben két lehetőséget takarhat: a kiadó a játékban szereplő reklámokból próbálná meg pótolni a havidíj okozta kieséshiányt, vagy az ún. mikrotranzakciós megoldást váltasztanák - ezen esetben a jobb cuccokért, esetleg az extra tapasztalati pontokért kellene csak fizetni. Mindegyik szisztémának vannak hátrányai, remélhetőleg a Sony jól dönt, s a legkorrektebb módon próbál majd pénzhez jutni.

7.
7.
Doc.
eddig elég csúnya a game :S
6.
6.
LiMiT
Ez nagyon szép, de én jobban örülnék ha a Dungeon Keeper online, vagy a SW:KotR lenne ingyér :)
5.
5.
Optimus Prime
Furcsa, az Exteelnél mindkét megoldást használják. És lévén ma 1 éves úgy tűnik bevált. Bár én a Sonytól egyiket se tudom elképzelni, eddig minden játékuk fizetős.
4.
4.
NereusLaceee
Meg fogsz lepődni: erre nem is gondoltam. Nagyon jó ötlet. Téényleg. Televágni valódi márkákkal... :D Vagy csak én vagyok megint helikopter.
3.
3.
IceColdKillah
Jah, jó reklámozást! Majd két kémkedés közt felveszem a Giorgio Armani felsőmet és a hullától pedig elveszem a Tommy Hilfiger cipőt! Ugyan már!!!
2.
2.
NereusLaceee
Háát közelebbről szemlélve, tényleg nem valami szép. De tegyük hozzá hogy a képek már 1,5 évnél is régebben készülhettek.



Amúgy a legjobb megoldás szerintem az alacsony havi díj, és a reklámok. Elvégre modern játék, miért ne lehetne minden sarkon CocaCola automata... és mellette egy Pepsi :D
1.
1.
IceColdKillah
Érdekes game, de most vagy a szemem rossz, vagy tényleg nagyon ocsmány a grafika. Még egy MMO-hoz képest is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...