Továbbra is az Undercover vezeti a hazai toplistát

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 9.
  • Toplista
Link másolása
Szégyen, nem szégyen; ízlések és pofonok: a Need for Speed: Undercover a rossz kritikák és visszajelzések ellenére továbbra is vezeti a hazai toplistát.
Szégyen, nem szégyen; ízlések és pofonok: a Need for Speed: Undercover a rossz kritikák és visszajelzések ellenére továbbra is vezeti a hazai toplistát.

   

A november végével zárult 48. heti toplista gyakorlatilag alig változott a korábbihoz képest: mint említettük, első helyezettünk továbbra is az Undercover, ráadásként a bronzérmes is a Call of Duty: World at War maradt. A FIFA 09 egyszerűen helyetcserélt a World of Warcraft új kiegészítőjével, a Spore és a Sims-részek pedig ismét felküzdötték magukat a legjobb tíz közé. A számítógépes lista csak az egyes helyezésekben különbözik - értelemszerűen a multiplatform címek PC-s verziói más eladásokat produkálnak általában a konzolosok mellett.

Összesített:
  1. Need for Speed: Undercover
  2. FIFA 09
  3. Call of Duty: World at War
  4. World of Warcraft (Prepaid Card)
  5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  6. Far Cry 2
  7. Spore
  8. The Sims 2: Double Deluxe
  9. The Sims 2: Aparment Life
  10. Left 4 Dead
Számítógépes:
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  3. Call of Duty: World at War
  4. Need for Speed: Undercover
  5. FIFA 09
  6. Spore
  7. The Sims 2: Double Deluxe
  8. Far Cry 2
  9. The Sims 2: Aparment Life
  10. Left 4 Dead
19.
19.
Mythic
Nem szimulátor az biztos, csak sajnos ahhoz is kevés, hogy elhiggyem egyáltalán az autofeelinget. Egy virtuális autóban ulve olyan kérdéseket feltenni, hogy na ilyen, hogy a picsába lehet az már kicsit gáz. Sci-fi játéknak elmenne, és azt sem szeretné senki, hogy mind a négy kerék tapadása kulon-kulon legyen lemodellezve, de ez tényleg a ló másik fele. Szerintem nagyon rossz autós játék, bár a bevezetés nekem is tetszett, még tetszett is, csak ne kelljen az autókkal is játszani. :D
18.
18.
Danyell86
Én nem tudom mi a bajuk az embereknek az NFS-ről, de egy biztos, aki autó szimulátorrá váyik az ne egy Need for SPeed-ben vélje felfedezni, mert így soha nem fogja megszeretni...amúgy amire készült arra tökéletesen bevált, egy akciódús, arcada "autós játék", mondjuk 12-13 ezret tényleg nem ér...
17.
17.
Adamoooo77
Most nemtudom ti hogy vagytok vele, de ha megvettem volna véletlenül ezt az nfst- hát a hajamat tépném, hogy annyi pénzt dobtam ki ien szarra. Vagy az hogy van ha pl. veszel egy játékot amiről semmi demo nincs, megvezsed és mivan ha nem tetszik. Jó vannak olyanok amik megérdemlik a pénzüket, pl. gta 4. De monjduk van eza banji kazua x360-ra, vagy mi a t ököm, hátmost azse éri meg a pénzét, sokminden nagyon nem éri meg.
16.
16.
Kocsis92
hát nemtom. nekem most kifejezetten tetszik ez a rész:) lehet megkövezniXD de am mostmár az a helyzet állt be, hogy akár még ha ki is jön egy olyan NFS már mindenki azt fogja mondani hogy miez fújj, mert már mindenki bevéste az agyába hogy szar(szvsz messze áll aszartól) és ugyanez a helyzet az EA-vel is. Volt pár rossz évük, de most is látok ilyen commenteket hogy hol a minőségbeli változás. Mondjon nekem valaki olyan EA játékot ami úgy tényleg ratyi lett.
15.
15.
daneelolivaw
need for speed is már csak a nevéből él...
14.
14.
kasy
#20. Igaz, de egyébként jobb is ha hozzá teszem ha Fifáról beszélek szigorúan konzol. PC-n ingerel a Fifa.
13.
13.
kasy
#11. Én spec az a gyökér vagyok aki leragadt a Fifa-nál. Szeretem azt a játékot, a mostani NextGen Fifa-k igazán jók. Meg kell találni benne az örömöt ki így ki úgy. A 09-cel sikerült a legutóbbi célomat is elérni (ami nem egy apróság volt) és most keresem az új célt. Ez így működhet. Az NFS-sel kapcsolatban annyi, hogy én a régebbieket jobban szerettem, bár a Burnout-okat mindig is előrébb helyeztem. Mindenki a GRID-et írja ellen példának én ezt.
12.
12.
klemid
16:Te ökör itt csak az eredeti játékok eladása van.látszik hogy levagy maradva agyilag.
11.
11.
temes69
ez kérem szégyen!! úgyanez van a filmeknél is. itthon sokszor olyan filmek vezetik a mozis toplistát amik máshol nem is mentek moziba. hihetetlen hogy mire képes a reklám, hogy ilyen trágya programot le tudnak nyomni az emberek torkán. mai reggel egyik munkatársam kérdezte hogy megvegye e az nfst karácsonyi ajándéknak, és mondtam neki hohgy inkább ne, vegye helyette a gridet. azt fogja tenni.
10.
10.
cemi
hát az biztos hogy azNFS megint ki fog maradni az életemböl, nem is jön be, de nem is tetszene, inkább maradok a GRID-nél, jó nem tuning de istenem.vagy a DIRT.

Itt a listával annyi a probléma hogy nem valós, sokan a másoltakat szerzik be---->>el lehet képzelni hogy mi lenne ha



11-1gyökér magyrok1 csezd meg te nem vagy az?

de egyet is értek veled
9.
9.
NereusLaceee
...és így többen használják eredetiben :)
8.
8.
NereusLaceee
A lista jól mutatja mennyire különbözik a valódi megvett játékok rangsora a ténylegesen használt játékok rangsorától, amely sajnos messze-messze nem ezeket a címeket és nem ekkora számadatokat tartalmaz. Elégcsak bele gondolni hogy rengetegen CoD-oznak, mégis a Fifa megelőzi :)

7.
7.
watto
gyökér magyarok leragadtak a fifa meg az nfs sorozatnál, nameg persze wooow -.- xD végre jó alul látni a simset
6.
6.
tjames
Én is megvettem a NFS:UC-t, igaz használtan, így a listához nem járultam hozzá. Viszont nekem bejön. Tudom hogy sokan hülyének néztek, de az én szemeben ugyanolyan hülye, aki a Lost Odyssey-vel, vagy a WoW-al játszik. Ízlések és pofonok.

Meg teljesen felesleges is ez a fikagépezet, mikor a lista az lista. Nem mellesleg érthetetlen hogy hol van a GoW2, vagy a DeadSpace, vagy a PoP???? Az még nem tűnt fel senkinek?
5.
5.
Micro Face
Jééé 7-ik helyen ott a Spore :)
4.
4.
pyro
nem éri meg az undercover...
3.
3.
thomee84
kik azok az elvetemültek akik képesek underkóvert venni... ismerősömtől kértem kölcsön megnézésre pc-re, de 2 verseny után uninstall volt... hiába szép és jó a továbbiakban ps3-ra az biztos h nem veszem meg. rosszabb mint az előző
2.
2.
watto
darabszámot is írhatnának :)
1.
1.
aBen
Hát még szép...mindenki "megveszemazújnidforszpidet"-szindrómában szenved. Nem is olvasnak utána/nem hiszik el...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...