Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
Ez egy nagy hülyeség amit egy két ember állít a wii-ről ,hogy hadonászni kell a TV elött.Ugyanis a wii-nek van olya yoy-a amelyik olyasmi mint a ps-nek vagy az xbox-nak tehát nem érzékelős.Tehát ha nem akarsz "hadonászni"(ahogy ti mondjátok)akkor bedugjátok a wii-be és lehet hadonászás nélkül is játszani.Elismerem nincsenek komoly játékok wii-re de vannak olyanok amik eszméletlen jók.
#41
DS-t azért veszik mert olcsó és egy nagyszerű handheld. nem csak simán gombokat nyomkodsz mint a PSP-n, hanem hadonászol ,ordibálsz, pengetsz és etc. japán szintű gagyi gamek? ugyan. nézd meg a Zelda: Phantom Hourglass-t. egy Dragon Ball Origins-t. Skate It. Trackmania DS. nem egy PSP szintű játékok, de a játékélmény itt magasan veri a PSP-ét.
#40
DS-t sokan vesznek mert olcsó... és vannak rá japán szintű gagyi game-ek
#39
48:mindegy,remélem ebből már ugysem lesz itt megint vita :S
#38
a ps3om akkor is jobb :D
#37
46:ha ettől jobb érzésed van akkor,hajrá neki ;)
#36
ennyi az xbo360 még mindig a ps elött van és ott is marad
#35
A Wiit megértem,de hogy a DSen mit esznek ennyire....
#34
Pont ezért mondom, hogy sz.tem a Nintendo az igazi nyertes, mert nagyon sokan veszik! A Wii fogy a legjobban, a DS pedig a második.
#33
Úgy gondolom ebben az egész vitában leginkább Wolf-nak van igaza,ő átlátja a helyzetet ellentétben egyéb minősíthetetlen alakkal.Ő azon kevés ember közé tartozik,aki véleményére lehet adni ezen az oldalon és ráadásul érett(!)szemmel látja a világot.Na ennyit a vitátokról.
#32
40# Na ebben igazad van, és ne felejtsük el a X. Dragon Questet, és a Zeldát se.
#31
Azt ne feledjétek hogy ezek amerikai adatok az eu-ban és japánban biztos más a hejzet. A wii nincs hardcore játék? Resident evil 4, Resident Evil UC , és jön az resi 1 remake ha a resi nem az akkor mi? Én azt birom itt hogy egyesek azt se tudják hogy valojában mit tudnak a rivális konzolok de már szar mert neki nem az van .
#29
#36 : Megint ellentmondasz magadnak...
Resistance 2ből keveset adtak el,vagyis szted nem jó.wii-ből meg ds-ből qrva sokat adtak el,ennek ellenére szted ez se jó.Na ilyenkor mi van?:D
Ha jól tudom wii-re is kijött a SW:TFU.Én ugyan nem próbáltam,de gondolom a lézerkatdozás ott sokkal élvezetesebb.De erről talán SWBF2 tudna többet mesélni :)
#28
35: ok bocs eltúloztam,viszont resistance 2-ből igen keveset adtak el,wii-hez meg 1xerűen nincsen semmi komolyabb játék...
#27
Nos Giga...akkor hadd idézzek egy hosszabbat :)
"ennyit a resistance 2-ről...pfff" ; "wii meg hát...aki szeret ugrálni a tv előtt annak hajrá.semmi komolyabb játék nem jött ki rá csak ilyen mario kart meg wii fit.Ilyen meg komolyan kinek kell?" ; "te mitcsinálnál jobban,játszanál a gears of warral vagy vmi yó kis fps-el,tps-el,rpg-vel mind1...vagy rángatózol a tv előtt mint vmi idegbeteg?"

Végülis nem hordtad el mindennek és minősítetted őket szarnak....áhhh!!:D Ugyan nem írtad le szó szerint(h te is tudj védekezni),h szar,de egyértelműen ez a véleményed róluk.Ráadásul még le is tagadtad :)
Szval ez a fanboyság felé húz erőteljesen.Ami persze nem rossz,de ha az ember állandóan ezt csinálja az már zavaró.Remélem érted.
Peace.
#26
33: kösz :D
#25
32: nem szaroztam le,sőt nem is hülyéztem le a használóit...csak azt mondtam h egy wii nem éppen hardcore gamernek való...ebből lett a vita de mind1...
31: hozzám átjöhetsz gowozni :D
#24
LoL,Giga...bírom az ilyeneket.Attól,h másnak nem olyan konzolja van mint neked,vagy nem azt szereti mint amit te,attól még nem kell leszarozni.Fogadni merek,h még nem próbáltad a wii-t,max MM-ba.Meg ha másnak tetszik,ami neked nem,akkor mi van...?Ettől egyből hülye az illető?
Az ilyenektől néha a falra tudok mászni.De mind1 is...majd kinövöd.
#23
30:persze,de izlések és pofonok,hát neki ez tetszik :D bár én is szivesebben játszok vmi jó kis fps pssel kiprobálnám a gears of wart de nincs boxom :D